Târgul de Crăciun din Reșița se mută anul acesta în Parcul Tricolorului!

 

targ craciun

Târgul de Crăciun din Reșița se va desfășura anul acesta în Parcul Tricolorului din cartierul Lunca Bârzavei. Motivul: în centrul municipiului vor fi în desfășurare lucrările de reabilitare și modernizare.

La fel ca anul trecut, Târgul de Crăciun își va deschide porțile pe data de 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României.

Atmosfera sărbătorilor de iarnă aduce o dată cu ea bucurie, nostalgia anilor copilăriei, emoţia aşteptării împodobirii bradului, clipa la care visam să-i întâlnim pe Moş Nicolae şi Moş Crăciun, amintirile personale încărcate de astfel de clipe magice cu semnificaţii proprii. Târgul de Crăciun din Reşiţa se va desfăşura în Parcul Tricolorului, în perioada 1 decembrie – 1 ianuarie 2020 și îşi propune să aducă în sufletele copiilor, părinţilor şi chiar a bunicilor magia sentimentului de sărbătoare, tradiţie şi familie”, anunță reprezentanții Primăriei Reșița.

Programul complet propus de organizatori pentru Târgul de Crăciun de anul acesta va fi făcut public zilele următoare.

 

Karina TINCUL

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. MIHAI

    Dar, nu trebuia mutată și Primăria tot acolo? Și dacă tot nu s-a mai găsit un loc în Piața Mare, nu-l puteau pune-n holul de la Hotel Semenic?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei