Târgul de Toamnă de la Oravița, la cea de-a VI-a ediție

Târgul de Toamnă de la Oravița

Primăria Orașului Oravița organizează, în perioada 14 – 15 octombrie 2017, cea de-a VI -a ediție a Târgului de Toamnă de la Oravița.

Devenit deja o tradiție, târgul va avea și în această toamnă expoziții cu vânzare de produse agricole, produse tradiționale, unelte și utilaje agricole, precum și expoziții cu păsări de rasă. Ca în fiecare an, partenerul principal al evenimentului este Camera Agricolă a județului Caraș – Severin.

În prima zi de târg, pe lângă expozițiile cu vânzare, va avea loc și expoziția culinară cu produse tradiționale, la care vor participa elevi ai școlilor orăvițene, parteneri fiind: Liceul Teoretic „General Dragalina”, Liceul Tehnologic „Mihai Novac”, Școala Gimnazială „Romul Ladea”, Grădinița cu program prelungit nr. 1, Centrul de tineret  „Adormirea Maicii Domnului”, Centrul de tineret „Sf. Ecaterina” din orașul din  Valea Carașului. Evenimentul se va desfășura pe Platoul din fața Gării din Oravița.

În fiecare dintre cele două zile ale târgului vor avea loc spectacole de folclor oferite de ansambluri de cântece și dansuri populare din Oravița și împrejurimi.

foto: arhivă

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei