Târgul Producătorilor și Comercianților

modelmic

Într-o atmosferă simplă și prietenească, Târgul Producătorilor și Comercianților ce va avea loc la Sala Polivalentă din Resița în perioada 19-23 Februarie vă asteaptă pe fiecare să participați și să cumpărați, produse de cea mai bună calitate, branduri românești, la prețuri de bun simț, adică prețuri de producator.

image002

Este timpul cel mai potrivit pentru o achizitie inteligentă, având de oferit produse de marochinărie, haine de piele, haine de blană, incălțăminte, lenjerie de corp, tricotaje, confecții, jachete și accesorii vestimentare iar pentru cei care doresc o amintire, fie pentru ei, sau fie pentu a o dărui cuiva drag, gasiți o multitudine de suveniruri, pentru toate buzunarele.

Cu toate ca am avut parte de o iarnă blânda din punct de vedere al precipitațiilor, frigul a fost destul de pătrunzător, așadar, colecțiile de sezon cu reduceri mari vă asteaptă.

O idee buna este să veniți în această perioadă să  probați și cumpărați după bunul plac, calitate românească de la producătorii români la prețuri de excepție.

Puteți lua contact cu producătorii favoriți în cazul în care sunteti o persoană juridică, pentru o eventuală colaborare.

Nu uitați că prețurile sunt mult mai mici ca în magazin !


Program: Miercuri – Sâmbătă: 10:00 – 19:00, Duminică 10:00 – 14:00

image004image006image008image010

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei