Tatăl deputatului liberal Valeria Schelean a intrat în PSD! Informația e confirmată de Mocioalcă!

modelmic+editorial

Informație bombă pe scena politică cărășeană: Nicușor Schelean, cunoscut om de afaceri din Valea Bistrei a hotărât să facă un pas important în politică, care va da teme pentru editorialiștii din județ, el semnând adeziunea pentru PSD. Este vorba de nimeni altul decât de tatăl și mentorul parlamentarului liberal de Caraș-Severin, Valeria Schelean.

Președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, a confirmat pentru Reper 24 adeziunea pe care dl Schelean a semnat-o în vederea întregirii rândurilor social-democraților din România.

Nu știm până la această oră care este reacția deputatului Valeria Schelean, dar cu siguranță au existat discuții în sânul familiei. Ceea ce cunoaștem este o umbră de dezamăgire pe care deputatul liberal Valeria Schelean „a șoptit-o” în cercuri extrem de restrânse după ultima conferință a Biroului politic județean PNL din această primăvară, atunci când a fost atacată și trasă la răspundere de unul din primarii importanți al liberalilor cărășeni. Se pare că acel eveniment a contat mult în decizia pe care o avem astăzi la tatăl Valeriei Schelean și schimbă mult datele politice din județ.

Nicușor Schelean nu a fost niciodată membru în Biroul politic județean al PNL, ajutând în ceea mai mare parte a activității sale politice organizațiile liberale din Oțelu Roșu și de pe Valea Bistrei.

Sergiu TABAN

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Pingback: Trădare grea la liberalii din vestul țării ! Cine a ales ,,calea pesedistă”

 2. Rusmir Ionel

  Multi membri marcanti , meseriasi , incet , incet se retrag din aceasta grupare politica cautandu-si linistea in meserie , in conducerea unui spital municipal , sustinand alta grupare politica , dedicandu-se meseriei de baza .De la plecarea Distinsei Doamne Mona Musca , INCET DAR SIGUR STAUA ACESTEI GRUPARI A DEVENIT STELUTA fiind absorbita de alta grupare pastrandu-si doar numele.

  Raspunde
 3. Ion Romanu

  Judetul Caras-Severin arata jalnic, si aspect si investitii.
  Politicieni de tot rahatul!
  Partide de tot rahatul!
  De cand cu marea tradare a lui Frunzaverde, nu li se mai pare nimic imposibil.
  Rusine!
  Tradatori de partid=tradatorfi de interes national.

  Raspunde
 4. Pingback: Tatal unui cunoscut deputat PNL a trecut la PSD: Imi voi respecta parintele indiferent de optiunile lui politice - Aktual24

 5. zero

  “atunci când a fost atacată și trasă la răspundere de unul din primarii importanți al liberalilor cărășeni”.
  Lupii (liberali) se ataca, se tradeaza si se musca si intre ei. Din perversitate si turbare.
  PNL s-a dovedit un partid de rahat inca de prin anii ’90 (Campeanu, exodul tineretului spre PNL-AT, s.a.m.d.)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei