Taximetrist cărășean agresat de doi clienți, în timpul unei curse nocturne

 

taxi

Doi bărbați de de 30 și 31 de ani, din Topleț au fost reținuți luni de polițiști, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cei doi sunt bănuiți că în cursul nopții de duminică spre luni ar fi agresat un taximetrist, cu scopul de a-l deposeda de bunurile pe care le avea asupra lui.

Cei doi suspecți s-ar fi deplasat cu un taximetru din comuna Mehadia până în comuna Topleț, iar în jurul orei 02.30, i-ar fi spus taximetristului să oprească mașina pe o stradă lăturalnică, într-un loc întunecos, moment în care bărbatul de 30 de ani l-ar fi lovit pe acesta cu pumnul în zona feței și ar fi încercat să îi sustragă telefonul mobil, cerându-i să îi dea bunurile pe care le avea la el.

Taximetristul, un bărbat de 40 de ani, din Băile Herculane, ar fi reușit să scape și să apeleze serviciul 112.

Ulterior, acesta a observat că din interiorul mașinii lipseau banii mărunți pe care îi folosea pentru a da rest clienților.

După comiterea faptei, cei doi bărbați au fugit de la fața locului, fiind identificați în scurt timp de polițiști și conduși la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale.

Bărbatului de 40 de ani i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul Serviciului de Ambulanță, fără a fi transportat la spital”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Cei doi bărbați au fost identificați de polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane și Secția 4 Poliție Rurală Mehadia, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș. Față de bărbatul de 30 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar față de cel de 31 de ani, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În continuare, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai precizează Alina Boeru.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei