Teatrul de Vest Reşiţa caută copii și adolescenți pasionați de teatru și muzică! Castingul va avea loc săptămâna viitoare!

modelmic

Teatrul de Vest din Reşiţa anunță organizarea unui casting pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani. Sunt căutați 7 „viitori actori”, care își vor face debutul într-un spectacol muzical ce urmează să fie prezentat pe scena teatrului reșițean. Castingul va avea loc săptămâna viitoare la Palatul Cultural din centrul municipiului Reșița.

Castingul va avea loc, joi, 25 ianuarie, de la ora 15:00, în sala de spectacole a Teatrului de Vest Reşiţa (Palatul Cultural). Vor fi selecţionaţi  5 (cinci) băieţi şi 2 (două) fete, care vor începe repetiţiile în data de 1 februarie 2018. Muzicalul pentru care se face selecţia este „Emil şi detectivii”, de Erich Kästner, regizor-coregraf Tünde Baczó”, explică managerul Teatrului de Vest, Florin Gabriel Ionescu.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon: 0255-215080 sau 0355-404222, ori folosind adresa de e-mail: [email protected]

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei