Teatrul de Vest Reşiţa pune la bătaie 1.000 de lei! Pentru găsirea unui logo!

modelmic

După ce și-a schimbat conducerea, Teatrul de Vest din Reșița va avea parte cât de curând și de un nou logo. Instituția pune la bătaie 1.000 de lei, în cadrul unui concurs de proiecte pentru realizarea grafică a siglei instituţiei. Cei interesați să participe la competiție au timp aproximativ o lună pentru a-și pune la punct proiectul.

Proiectul trebuie să prezinte într-o formă grafică simplă elemente reprezentative / sugestive ale Teatrului de Vest Reşiţa, preluate din numele instituţiei, ţinând cont de faptul că albastrul este culoarea dominantă a interiorului teatrului şi, deci, culoarea reprezentativă a teatrului reşiţean”, explică managerul Teatrului de Vest Reşiţa, Florin Gabriel Ionescu.

Persoanele care doresc să participe la concurs trebuie să trimită proiectul, realizat în format electronic (PSD, JPG, PNG), pe adresa de mail a instituției: teatrulresita@yahoo.com , până cel târziu în data de 15 ianuarie 2018, fără să uite să menționeze numele, prenumele, vârsta, localitatea de domiciliu şi datele de contact.

Proiectele vor fi analizate de către un juriu de specialitate, stabilit de conducerea Teatrului de Vest Reşiţa, iar câștigătorul va fi anunțat în data de 22 ianuarie, urmând să își primească premiul înaintea spectacolului programat de Teatrul de Vest în seara de 28 ianuarie.

Logo-ul declarat câștigător va fi inclus de Teatrul de Vest Reşiţa pe toate documentele oficiale emise de către instituţie, inclusiv pe pliante, afişe și comunicate.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei