Tehnicile speciale pentru curățenia de primăvară îi nemulțumesc pe reșițeni! Pomii din municipiu sunt cheliți fără milă!

modelmic

Autoritățile locale au mobilizat încă de la începutul lunii zeci de angajați ai Primăriei care se pregătesc intens de venirea primăverii. După ce s-au curățat străzile de materialul antiderapant, iar craterele din asfalt au fost cârpite, pomii de pe raza orașului au fost cei care s-au bucurat, sau nu, de toaletare.

Tratamentul aplicat pomilor însă, i-a nemulțumit pe reșițeni, și asta pentru că drujbele angajaților Primăriei au lăsat în locul coroanelor bogate, bușteni goi, lipsiți de viață. Fără niciun centimetru de creangă, primăvara nu va aduce decât două trei frunze pe puținii pomi rămași în picioare.

Nemulțumirea cetățenilor a ajuns și pe rețelele de socializare, însoțită și de imagini cu bușteni golași fără nicio șansă la înverzire.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649029412304″]

„Nu este normal modul în care măcelăresc pomii. Eu înțeleg că este nevoie să fie curățați, iar angajații Primăriei nu prea au răbdare să îi bibilească așa cum trebuie, dar de aici la a folosi drujba fără milă e cale lungă. Toți pomii din oraș sunt cheliți în ultimul hal și nu văd vreo șansă să mai înmugurească sau să înverzească în lunile care urmează”, explică unul dintre reșițenii nemulțumiți.

În fața acestei situații, autoritățile locale susțin că cei care se ocupă de această toaletare a pomilor lucrează după o anumită tehnică specială care impune tăierea completă a crengilor. Totuși, se vor face o serie de verificări pentru a vedea dacă nu cumva angajații Primăriei au abuzat prea mult de drujbă.

„Am înțeles și noi că sunt o serie de nemulțumiri cu privire la toaletarea pomilor. Cei care se ocupă de ei au tehnicile lor anume, după care îi curăță, pe care le-au folosit și până acum. Se vor face verificări pentru a vedea dacă totul este în ordine”, explică Roxana Topală, purtător de cuvânt al Primăriei Reșița.

Alexandra JURCA

Foto: Facebook

Stiri similare

2 Comentarii

 1. adam

  CRATERELE DOAR DE PE ARTERELE PRINCIPALE AU FOST CARPITE, SI AICI FOARTE SUMAR SI TOTAL NEPROFESIONIST.
  SUNT TARE CURIOS CE TEHNICI SPECIALE CUNOSC ACESTI ANGAJATI, REZULTATELE SUNT DEZASTRUOASE, RESITA NU A ARATAT ASA RAU NICIODATA. ATATA TIMP CAT ASFALTUL SE TOARNA LA LOPATA, NICIODATA NU VOM AVEA O CALE DE RULARE BUNA, NU MAI VB CA NU FOLOSESC UN LIANT INTRE CELE DOUA SUPRAFETE, CEA VECHE SI CEA NOUA, EMULSIE II SPUNE D PRIMAR.
  AI VERIFICAT MACAR O DATA APLICAREA ACESTEI EMULSII?????????
  AI ASISTAT LA SOFERII TAI, ACTUALI SEFI SI DIRECTORI, CUM ASTERN ASFALTUL???????????
  LA FELUL CUM ARATA STR RESITEI VA SPUN EU SIGUR CA NUUUUUUUUUUUU.
  LA FEL DE NEPROFESIONIST SE FAC SI ACESTE TOALETARI DE PRIMAVARA……….

  Raspunde
 2. Radu

  Adame, daca esti asa de revoltat si mereu nemultumit de ce nu te oferi tu sa asfaltezi? Vad ca esti mare specialist si mai ales la aruncat cu acuze.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei