Teren de sport multifuncțional, la Oțelu Roșu! 300.000 de lei vor fi investiți în orașul de pe Valea Bistrei!

modelmic

UPDATE: Terenul a fost finalizat cu succes! Mai multe fotografii cu proiectul finalizat puteti vedea aici: https://www.atlassport.ro/project/otelul-rosu-cs/


Tinerii din orașul Oțelu Roșu dar și de pe Valea Bistrei, iubitori de sport, se vor putea bucura peste câteva săptămâni de un teren de sport multifuncțional. Administrația locală a obținut o finanțare de 300.000 de lei de la Ministerul Tineretului și Sportului, pentru achiziționarea și montarea obiectivului. 

După aproape un an de zile, după mai multe demersuri făcute la București, la Ministerul Tineretului și Sportului, în sfârșit am reușit să primim finanțarea. Este vorba de suma de 300 de mii de lei și sperăm că în maxim o lună de zile se vor finaliza și lucrările vizavi de acest teren de care vor beneficia toți tinerii de pe Valea Bistrei”, a declarat pentru Reper 24, primarul Luca Mălăiescu. Conform edilului, este vorba de un teren de sport multifuncțional, sintetic, cu nocturnă, cu tribune și vestiare.

Terenul de sport va fi amplasat în interiorul zonei de agrement Gura Jgheabului, în reabilitarea și modernizarea căreia, Primăria a investit alți aproximativ 200.000 de lei. Banii au fost folosiți pentru modernizarea parcului de joacă, extinderea iluminatului public, construirea a două terenuri de tenis de câmp și a unui teren de volei, amenajarea unui mini lac cu ponton și achiziționarea a șase hidrobiciclete.

În prezent lucrările la zona de agrement sunt în plină desfășurare, edilul Luca Mălăiescu trăgând speranțe ca obiectivul să fie inaugurat pe data de 1 iunie. „Din păcate am avut câteva zile urâte, ploiase când a trebuit să stopăm lucrările, dar facem eforturi să ne încadrăm în termenul de 1 iunie. Dacă cumva nu vom reuși la 1 iunie, cel târziu în 7-10 iunie vom face inaugurarea”, a mai precizat pentru Reper 24, primarul orașului Oțelu Roșu.

Terenul de sport a fost realizat de către cea mai mare firmă specializată în construcții sportive din România, Atlas Sport.

Citiți și Zonă de agrement modernă la Oțelu Roșu! Lucrările sunt în plină desfășurare!

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei