Terenul sintetic din centrul orașului de la Dunăre, aproape finalizat! Sunt programate și primele meciuri!

teren

Finalizarea celui de-al doilea teren de fotbal, poziționat în centrul civic al orașului din Cisură se află pe ultima sută de metri, până la sfârșitul acestei săptămâni urmând să fie montat gazonul sintetic.

Este istoric pentru Moldova Nouă să avem doua terenuri sintetice, în orașul care l-a dat lumii pe Miodrag Belodedici și sunt convins că va mai lansa viitoare legende ale fotbalului românesc”, declara edilul Adrian Torma.

Povestea realizării acestui teren ar fi început cu ceva ani în urmă, mai exact acum 4 ani, când actualul primar se afla în campania electorală pentru șefia administrației locale și ea are la bază o promisiune făcută unor copii, „celebrii civicari”, după cum îi numește Torma.

Într-o zi ploioasa de campanie din 2016, în jur de 20 de puști care strigau în gura mare „votați Adi Torma”, alții “votați nenea Adiță”, la final mi-au solicitat pe un ton hotărât că vor în Centrul Civic un teren sintetic pentru fotbal cum alții din alte orașe au. Și, iată că, dorința lor va prinde viață!

Dragi concetățeni, poate nu am realizat în 4 ani tot ce alții nu au făcut în 30 de ani, poate că nu va fi ușor nici pe viitor, dar „Adi Torma” sau “nenea Adiță” nu uită ce promite și luptă pentru realizarea acelui obiectiv”, afirmă edilul în funcție.

t

Torma a mai precizat că se ia în calcul organizarea a două meciuri, vineri seara: civicarii de azi vs. echipa de la Minerul Moldova Nouă și civicarii de mâine vs. juniorii Minerul Moldova Nouă.

Edilul orașului din Clisura Dunării vine și cu câteva îndemnuri pentru cei care l-au determinat să lupte pentru realizarea acestu obiectiv, dar și cu o promisiune.

Dragi „civicari de azi și mâine”, vă rămân câteva lucruri de făcut pe viitor:

- faceți sport, bateți mingea „la maxim” pe noul teren;

- respectați-vă ca adevărați sportivi;

- îngrijiti terenul și considerați-l casa voastră, doar așa se vor putea bucura și următoarele generații de „civicari”.

Vom continua să reabilităm și celelalte terenuri și locuri de joacă, din Orașul Nou, Boșneag, Moldova Veche, Măcesti și, de ce nu, Moldovița”, a declarat primarul din Moldova Nouă, Adrian Torma.

 

Lorena POENARU

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei