Țigări de contrabandă, ascunse printre saci cu porumb! Două persoane au fost reținute de polițiștii cărășeni!

modelmic

Polițiștii cărășeni au reușit să dea o nouă lovitură contrabandei de țigări, confiscând aproape 80.000 de țigarete, ascunse în interiorul unei autoutilitare. Două persoane au fost reținute.

Cele 3990 pachete cu țigări netimbrate au fost identificate în interiorul unei autoutilitare oprite la control pe raza localității Ciclova Română, ascunse printre saci cu porumb

Lucrătorii de investigare a criminalității economice au oprit și au controlat autoutilitara în localitatea Ciclova Română. În autovehicul au identificat doi bărbați, unul de 29 de ani, domiciliat în comuna Berliște, județul Caraș-Severin și al doilea de 37 de ani, domiciliat în comuna Unirea, județul Dolj. Cei doi bărbați și autoutilitara au fost conduși la sediul Poliției Orașului Oravița în vederea unui control amănunțit, țigările fiind găsite în interiorul autovehiculului”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

Față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și contrabandă.

IMG-20181107-WA0063IMG-20181107-WA0062 IMG-20181107-WA0065

Diana RADU

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Ytk

  Nu inteleg un lucru…toata lumea stie ca se face contrabanda cu tigari..toata lumea stie ca se vând tigari de contrabanda pe străzile din Reșița…nimeni nu face nimic…is tot aceeiasi bișnițari de ani de zile..interesant…

  Raspunde
 2. zero

  Criminalitatea economică nu se datorează neapărat cetăţeanului ci … accizelor statului. Care nu produce nimic.
  În Moldova (la Orhei) incă se produce echivalentul a ceea ce era cândva pe la noi “Carpaţi fără”, la preţul de doar 2 (doi) lei. Preţ de vânzare.
  Dar nu importăm de la fraţii noştrii.
  Iar fabricile de ţigarete româneşti (ieftine şi bune) au fost “ucise” de adevărata criminalitate economică … pentru a nu face concurenţă… vestului.

  Raspunde
 3. zero

  P.S. Dar, măcar nu avem “reglări de conturi” cu maşini-capcană detonate la distanţă şi nici reglări de conturi prin ciuruieli cu AKM între afacerişti, ca pe acolo.
  Că ne lăsăm de fumat :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei