Ţigări de contrabandă în valoare de 340.000 de lei, descoperite la frontiera cu Serbia!

modelmic

 

Un cetățean sârb a fost descoperit de polițiștii de frontieră de la Moravița în timp ce încerca să intre în România cu peste 22.000 de pachete de țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 340.000 de lei. Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată. 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița au descoperit în plafonul remorcii unui autocamion condus de un cetățean sârb aproximativ 22.650 pachete cu ţigări de contrabandă, fără marcaje fiscale”, explică Roxana Costache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Bărbatul, un cetățean sârb, în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat astăzi la Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, din judeţul Timiş, pe sensul de intrare în țară. Acesta se afla la volanul unui autocamion, înmatriculat în Serbia, care avea ataşată o remorcă, iar în urma controlului specific efectuat asupra ansamblului, a fost descoperită în plafonul remorcii autocamionului, într-un loc special amenajat, cantitatea de 22.650 pachete cu ţigări, marca “ Marble”, fără marcaje fiscale.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157666086336237″]

 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 339.750 de lei, au fost ridicate în vedere confiscării, fiind luate măsurile legale care se impun”, mai precizează Roxana Costache.

Karina TINCUL

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei