Țigări de contrabandă în valoare de peste 24.000 de lei, confiscate la Reșița

modelmic

 

Peste 40.000 de țigarete fără timbru fiscal au fost găsite de polițiștii reșițeni într-un autoturism oprit la control pe raza municipiului. Țigările, în valoare de peste 24.000 de lei au fost confiscate, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Sâmbătă, 21 martie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița și Poliției Municipiului Reșița au depistat în trafic, pe strada Țerovei din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani din Reșița, despre care exista presupunerea rezonabilă că ar transporta țigări provenite din activități de contrabandă.

Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat și ridicat de polițiști, în portbagajul acestuia fiind găsită cantitatea de 2.007 pachete de țigări netimbrate, ambalate în saci de plastic”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Cele 40.140 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de peste 24.000 de lei au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării, iar în a fost întocmit dosar penal.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei