Timp scurt și volum mare de lucru. Secția Spații Verzi a Primăriei Reșița, în acțiune

aaa

Direcția de Întreținere și reparare a Patrimoniului Consiliului Local Reșița are în subordine mai multe secții și ateliere prin care efectuează lucrări pe raza municipiului Reșița. Între acestea și secția Spații Verzi care în această perioadă efectuează lucrări de igienizare a râului Bârzava, pe malul drept dinspre Lunca Pomostului spre Triaj, după care va continua pe Calea Timișoarei.

Am început de la intersecția G A Petculescu cu strada Fântânilor, toată zona care era în spate către Mociur, unde de foarte mulți ani nu a intervenit nimeni și unde am găsit o adevărată junglă. Vom continua și vrem să ajungem până undeva în zona Triaj“ – a declarat Daniel Călin directorul Direcției.

sss

În paralel se continuă acțiunea de toaletare a arborilor din municipiul Reșița. „Această acțiune se poate efectua doar în perioada noiembrie – februarie, când pomii nu sunt în vegetație. Din păcate, anul trecut am avut probleme din cauza zăpezii abundente care a rupt foarte multe crengi ale arborilor din municipiu și abia am făcut față la toaletarea acestora, nu am mai avut timp să dăm curs cererilor venite de la cetățeni. Acum încercăm să recuperăm; am efectuat tăieri de igienizare în Moroasa, în centrul civic și acum suntem în cartierul Lunca Bârzavei“, a mai precizat Daniel Călin.

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Popa Elisabeta

    Sper sa ajunga si pe strada Tarcului, avem multe cereri (scrise si verbale) si asteptam de un an de zile (de pe vremea zapezilor de anul trecut). Noi ne-am achitat datoriile “taxe si impozite”, dar din pacate dor noi.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei