Tinereţea şi bătrâneţea şi-au dat mâna la Caransebeş

modelmic

Joi, 14 decembrie, Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei Caransebeş a găzduit festivitatea de premiere a unor cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, şi de acordare a titlului de Cetăţean al municipiului tinerilor care au împlinit vârsta majoratului în cursul trimestrului al treilea al acestui an.

modelmic

După momentul de reculegere păstrat în memoria Regelui Mihai, primarul Felix Borcean s-a adresat celor prezenţi. „Aceste festivităţi mixte sunt cele mai încărcate de emoţie, şi pentru mine, şi cred că şi pentru dumneavoastră, pentru că includ, pe de o parte, latura matură, experienţa, trăinicia, constanţa în căsnicie, greul unei vieţi, chiar greul unei căsnicii, iar pe de altă parte avem tinereţea, tinereţea spre maturitate, îi avem pe cei care doresc să vă urmeze exemplul, pe cei care doresc să ajungă la vârsta dumneavoastră, pe cei care se grăbesc să îmbătrânească şi pe care, întotdeauna, îi sfătuiesc să o ia mai uşor, să rămână cât mai mult timp copii, să-şi păstreze prospeţimea, lucru pe care cred că şi dumneavoastră vi-l doriţi. Vă felicit pentru trăinicia căsniciei dumneavoastră, este poate mai mult decât o viaţă de om, este jumătate de centenar, şi meritaţi toate aplauzele şi aprecierile noastre”, a spus Felix Borcean.

modelmic

Edilul a acordat, apoi, celor 16 cupluri de vârstnici, câte o Diplomă de fidelitate şi un plic cu bani, iar celor 61 de tineri le-a înmânat titlul de Cetăţean al municipiului Caransebeş, după care i-a invitat pe aceştia în biroul său, unde au discutat pe diverse teme.

modelmic

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei