Tineretul ALDE mizează pe autentic românesc: Dragobetele mai dulce ca Valentine’s!

TLDE Resita

Tinerii ALDE au realizat o manifestare reușită la Reșița, prin care au celebrat tradiționalul Dragobete de anul acesta. În sprijinul TLDE Reșița, în locația de la restaurantul Iris au fost și de această dată președintele ALDE Reșița, profesorul Lucian Voina și o serie de colegi din biroul municipal politic, cei care i-au încurajat pe cei prezenți să realizeze cât mai multe astfel de acțiuni, dedicate unor sărbători tradiționale, pur românești.

Membrii Organizației de Tineret TLDE Reșița au fost supuși la o serie de probe haioase, multe dintre acestea reușind să trezească zâmbetele publicului prezent dar și ale celor care s-au înscris în concurs.

Lucian Voina, președinte ALDE Reșița, a declarat la finalul evenimentului dedicat Dragobetelui de organizația TLDE: „Salut inițiativa tinerilor din TLDE REȘIȚA, de a organiza prima ediție a balului sub titulatura „De Dragobete ALDE iubește românește”, o acțiune menită să evidențieze importanța păstrării tradițiilor autentice și nu promovarea unor sărbători importate. Sunt sigur că de la a doua ediție, balul va  căpăta consistență asa cum și tinerii noștrii din organizația de tineret coordonată de Laurențiu Bot, vor acumula experiență. Vreau să-i felicit pentru efortul depus și pentru implicarea și determinarea de care au dat dovadă. România are viitor, numai cu tineri responsabili,implicați și dedicați. Vreau să le felicit și pe reprezentantele OFLDE Caraș-Severin, doamna Ioana Constantinescu Todor, OFLDE REȘIȚA, doamna Gabriela Smarandache care au colaborat cu tinerii în realizarea evenimentului, cât și pe colegii din biroul municipal al ALDE RESITA, care au susținut această acțiune”.

Voina Lucian

În urma probelor de concurs, între tinerii ALDE participanți au fost desemnați câștigători: „Mister si miss Dragobete” Brighite Barta și Andrei Mutică

Locul 2 – Mister popularitate si cea mai frumoasa echipa Samuel Poliță și Angelica Borache

Locul 3  Cătălin Rostaș și Eliana Anason

Locul 4 Mădălin Molea și Daniela Velcu.

TLDE

 Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei