Tineri reșițeni îndrăgostiți de natură au realizat un top video menit să taie respirația oricărui privitor!

vid

 

Câțiva tineri reșiteni îndrăgostiți de natura și motivați de dorința de a arăta lumii bogățiile Banatului Montan au realizat un top al celor mai frumoase locuri din Caraș-Severin pe care le promovează printr-un clip video.

Tinerii au mai realizat clipuri de promovare a frumuseților locurilor sau a unor obiective valoroase din Banatul montan, prin acesta din urmă dorindu-și să atragă atenția asupra spectacolului pe care îl oferă punctele forte ale regiunii.

Peste tot pe unde am mai umblat, prin alte părți ale țării și prin străinătate, cumva ești atras de acel Top 10 cu ce-i de văzut. În clip nu sunt numai 10 locuri, că ar fi fost poate banal numai 10, sunt de fapt obiective care mai au pe lângă ele alte câteva locuri foarte importante de văzut, cum ar fi de exemplu Cheile Nerei: Ochiul Bei, Cascada Beușnița, din apropierea respectivului obiectiv. La Valea Cernei, am prezentat atât Băile Herculane, cât și scările de la Ineleț, pentru că Valea Cernei în întregime este un spectacol”, ne-a comunicat Georgian Popovici, unul din tinerii implicați în realizarea topului video.

Deși tinerii reșițeni și-au dorit să realizeze un top corect, ei sunt de părere că ordinea în care apar în videoclip obiectivele promovate, este una subiectivă.

Ordinea obiectivelor așezate în acest top este cumva subiectivă, pentru că fiecare persoană poate oferi o altă ordine, mai ales la primele 3-4 obiective, pentru că depinde de preferințele fiecărui om în parte, dar noi așa am con siderat că ar merita să le așezăm în acest top.

Topul este lăsat la discuții, primele trei-patru obiective pot fi puse în orice ordine pentru că unora le plac călătoriile și atunci preferă calea ferată Oravița-Anina, alții sunt pasionați de drumeții și ar alege spre exemplu Ochiul Bei, alții ar alege Munții Cernei. Dar noi vrem să arătăm oamenilor că oricare din aceste 10 obiective din top dacă merg să le vadă nu o să regrete”, a mai spus Georgian Popovici.

Tinerii cred că este mai important ca niciodată, “să consumăm” local. Astfel, vom descoperi locuri minunate foarte aproape de noi, ne vom îndrăgosti fără limită de frumusețea naturii și îi vom susține pe cei ce fac lucruri de calitate să supraviețuiesc și să meargă mai departe!

Am ajuns să vizitez o țară, am fost în Norvegia cu trei ani în urmă, numai datorită unui video. Am văzut o scenă foarte spectaculoasă cu niște stânci undeva deasupra mării și m-am dus să le văd. Așa vreau să atragem vizitatori și la noi, mai ales acum, după această perioadă, oamenii vor putea merge în excursii doar la noi. Avem foarte multe locuri care merită să fie descoperite!”, a spus Georgian Popovici.

top

Chiar dacă acum nu putem ieși din case, acest top video ne poate destinde pentru câteva momente și încânta privirea în așteptarea zilelor când fiecare vom putea să ne bucurăm real de tot ce ne dăruiește din plin natura.

 

Lorena POENARU

 

 

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Gheran Rodica

  Imi place f.mult DOMNUL Romeo Dunca,se implică personal în protejarea mediului înconjurător, l-a apostrofat pe ministrul mediului, se potriveste perfect cu primarul nostru,dl.Popa care l-a fel este un primar f. activ.Felicitari sincere.

  Raspunde
 2. turist

  Halooooo, cucoana Rodica, unde citis bree…de Dunca in articolul asta…?
  Nu ti-ai luat pastilele,…???
  Felicitari acestor tineri care isi iubesc si prezinta avutiile judetului lumii intregi, avutii si locuri pe care onor politicienii caraseni de 30 de ani nu au stiut sa le promoveze si nici sa le puna in valoare…..
  Am uitat, a venit domn Dunca si urmeaza in CS sa curga lapte si miere mai ales pe Muntele Mic si pe toate DJ, dupa ce ajunge la CJ CS, deocamdata ,,latra,, de pe margine,…..si dai si lupta…

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei