Tinerii handbaliști de la CSM Reșița, valoroși cu Tg. Jiu, promit să facă un meci mare și joi, cu U Craiova!

modelmic

CSM Reșița așteaptă cu interes Potaissa Turda în CUPA ROMÂNIEI, duminică, ora 17:00!

O partidă frumoasă au reușit jucătorii echipei CSM Reșița în polivalenta de acasă, în fața pandurilor din Târgu Jiu, o formație incomodă,  care n-a arătat deloc rău în prima parte a întâlnirii. A fost 3-0  pentru CSU Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, încă din preludiul jocului iar Vaidasigan a reușit să-și tureze jucătorii abia după primul time-out. Iar publicul a simțit că reșițenii au intrat efectiv în joc și își doresc victoria. Cu multe absențe pe bancă, precum Rohozneanu sau Grozăvescu, greul a apăsat pe umerii lui Vulpe, Heimbach și mai cu seamă pe cel al tinerilor Belchite, Kirsch, Bărbuș, Negru și a goalkeeper-ului Paul Simulescu, handbaliști care s-au achitat cu brio de sarcina pentru care activează la Reșița.

De cealaltă parte, gorjenii au fost lipsiți de consistență, demonstrând că se bazează mult prea mult pe individualitățile puternicului Mledenciu, pe sclipirile lui Ivășchescu și pe inspirația fantastică a portarului Motoi, ale cărui parade au fost, s-o recunoaștem, încântătoare pentru amatorul de handbal de pe margine.

Un spectacol frumos, la care a asistat și primarul municipiului Reșița, însoțit de o mână de consilieri locali care au aplaudat la final succesul Reșiței în fața Târgu Jiu-lui cu scorul de 36-31, la pauză 16-15.

Despre primul joc de acasă și această a doua victorie din campionat, antrenorul rosso-nerilor, Ilie Vaidasigan, a declarat:

Tot în această săptămână, pentru CSM Reşiţa vor urma alte două partide dificile. Joi, 1 octombrie, de la ora 13, echipa va întâlni Universitatea Craiova, în derby Division iar duminică, 14 octombrie, de la ora 17:00, în aceeași sală primitoare a Consiliului Județean Caraș-Severin, sala Polivalentă, rosso-neri vor întâlni în CUPA ROMÂNIEI, echipa de Liga Națională, Potaissa Turda.

Joi seara, de la ora 19:00, invitații LIVE REPER vor fi conducătorii handbalului reșițean, care vor dialoga și vor răspunde la întrebările adresate de dumneavoastră pe pagina de Facebook REPER24h.

 

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei