Tinerii, împinși în față în PNL Reșița! Andrei Apostol, noul secretar regional al TNL România!

modelmic

 

Organizația locală a Partidului Național Liberal își propune să pună mult mai mult accent pe implicarea și atragerea tinerilor în politică, subiectul fiind abordat astăzi în  cadrul unei conferințe de presă de primarul Ioan Popa, președintele PNL Reșița, alături de mai mulți reprezentanți ai organizației de tineret. Cu acest prilej a fost anunțată și numirea lui Andrei Apostol în funcția de secretar regional al TNL România.

Andrei Apostol este noul secretar regional al TNL România, a fost validat de Biroul Executiv Național, este o funcție care atrage și multe reponsabilități, dar am încredere că poate coagula mulți tineri în jurul lui, mai ales că dl Nelu Popa, și în administrație și în politică, a promovat destui tineri și aici este un ambient pentru performanță”, a anunțat Cosmin Șandru, prim-vicepreședinte TNL regiunea Vest, prezent la conferință, alături de o bună parte a aripei de tineret a liberalilor reșițeni, printre care Andrei Apostol și consilierul local Bogdan Matichescu.

Este o onoare să reprezint tineretul național liberal în regiunea aceasta. Am 10 ani de vechime în PNL și de fiecare dată m-am uitat cu puțină ciudă la ce înseamnă organizația de tineret din Timiș și sper să ne apropiem de ei. Am avut un început bun când am câștigat alegerile locale, moment care a însemnat foarte mult  pentru organizația de tineret din Reșița, avem consilieri locali din organizația de tineret, oameni care se implică în problemele de tineret din Reșița și sunt convins că putem să dăm un semnal puternic și împreună să fim cea mai puternică organizație de tineret din zonă”, a declarat Andrei Apostol.

Tot în cadrul conferinței de astăzi au fost prezentați cinci noi membri ai TNL Reșița: Cătălin Roșu, Daniel Meza, Ion Ban, Cătălin Țâru și Caius Șandru, toți foști membri ai ALDE, care au ales să se alăture echipei liberale. Motivul, după cum a afirmat Cătălin Roșu, este că nu s-au mai regăsit în echipa ALDE din Caraș-Severin: „În urma schimbării conducerii organizației județene, au apărut niște diferențe de principii și idei”.

Președintele PNL Reșița, primarul Ioan Popa, a dorit să transmită cu această ocazie un mesaj tinerilor reșițeni: să le alăture echipei liberale, să intre în politică, pentru că doar așa pot face o schimbare.

Karina TINCUL

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Liberalu

  Oferta domnului primar adresata tinerilor resiteni este totodata si o ofertă de muncă. De indata ce vor intra în pnl vor fi angajati la primarie.

  Raspunde
 2. zero

  “Tinerii, împinși în față în PNL Reșița!”

  Au fost împinşi tinerii şi de Câmpeanu :)
  Aşa au ajuns penele la aripioara tânără. Au uitat?
  Cine uită … nu merită.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei