Toamna își intră în drepturi la Oravița. Weekend cu bunătăți pe platoul Gării

modelmic

Unul dintre primele târguri de toamnă organizate anul acesta în Caraș-Severin îi așteaptă pe pofticioși pe platoul din fața Gării Oravița.

Timp de două zile, Oravița se transformă în gazdă primitoare pentru producătorii autohtoni. Sâmbătă și duminică se anunță averse de bunătăți, așa că platoul din fața Gării este punct de întâlnire pentru gospodari și gospodine. Cea de-a VIII-a ediție a Târgului de Toamnă îi așteaptă pe vizitatori cu produse agricole, apicole, horticole, de artizanat, unelte și utilaje agricole.

Este deja tradiție ca elevii din instituțiile de învățământ și centrele creștine să gătească în stil tradițional la fiecare târg, așa că nu vor lipsi nici de această dată standurile cu produse pregătite de cei mici.

Muzica și voia bună vor fi asigurate de Orchestra Casei de Cultură „George-Motoia Craiu”, Ansamblul „Hora Carașului”, Ansamblul „Soko” din Socol, Ansamblul „Junii Gugulani” din Caransebeș și Andreea Chisăliță. Evenimentul este organizat de Primăria Oravița, cu sprijinul Camerei Agricole Caraș-Severin.

targul de toamna oravita

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei