„Toamna la gugulani”, pe ritmuri de muzică populară! Spectacole cu Andreea Voica și Ramona Vița!

modelmic

Piața Centrală Agroalimentară din municipiul Caransebeș va găzdui săptămâna aceasta o nouă ediție a deja tradiționalului festival „Toamna la gugulani”. Timp de patru zile, între 11 și 14 octombrie, caransebeșenii și nu numai vor avea ocazia să achiziționeze produse de tot felul la preț de producător, dar și să se bucure de spectacole folclorice cu ansambluri și artiști din diferite zone ale țării.

Startul evenimentului va fi dat joi, 11 octombrie. Festivitatea de deschidere, programată pentru ora 11:10 va fi urmată de premierea expozițiilor de legume, fructe, flori și meșteri populari și de un spectacol folcloric, cap de afiș fiind îndrăgita solistă Andreea Voica. De altfel, de-a lungul celor patru zile ale festivalului se vor prezenta în fața publicului numeroase ansambluri folclorice din Caransebeș, Reșița, Zăgujeni, Armeniș, Radimna, precum și din județele Timiș, Hunedoara și Harghita. Vineri, 12 octombrie, începând cu ora 11:00 este programat un spectacol de excepție, printre cei care vor întreține atmosfera numărându-se orchestra „Virtuozii Semenicului”, dirijor Petrică Vița și solist vocal Ramona Vița.

Organizatorii celei de-a IX-a ediții a festivalului „Toamna la gugulani” sunt Primăria municipiului Caransebeș, Casa de Cultură „George Suru și Serviciul public „Piața gugulanilor”.

Iată programul complet al manifestării:

 

AFIS  Toamna la gugulani

 

 Karina TINCUL


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei