UPDATE: Toată conducerea PNL se izolează la domiciliu, după ce un senator liberal a fost diagnosticat cu coronavirus

modelmic

UPDATE: Rezultatul testului pentru COVID-19 a fost negativ atât pentru premierul Ludovic Orban, cât și pentru miniștrii care s-au testat, după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus. Au fost testați: Victor Costache, Raluca Turcan, Nicolae Ciucă, Florin Cîțu, Virgil Popescu, Adrian Oros, Marcel Boloș, Marcel Vela, Ionuț Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu și Ion Ștefan.

 

………………..

Toată conducerea PNL se izolează la domiciliu după ce un senator liberal a fost diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban a anunțat că el se va izola la Vila Lac 1 și că nu va mai participa la consultările cu președintele Iohannis.

Senatorul PNL confirmat cu coronavirus este Vergil Chițac. Acesta a participat la reuniunea Biroului Politic Național, astfel că toți membrii acestui for se vor izola la domiciliu.

Nu așteptăm ancheta epidemiologică. Am solicitat ministrului Sănătății să creeze rapid un mecanism de anchetă epidemiologică pentru toți colegii. Li se vor preleva probe pentru a fi diagnosticați. În ce mă privește pe mine, mă voi izola la Vila Lac 1, unde vom exercita atribuțiile”, a spus Orban.

Premierul a mai anunțat că a cerut ministrului Sănătății să creeze rapid un mecanism de derulare a anchetelor epidemiologice pentru toți membrii PNL. „Tuturor membrilor Biroului Executiv și miniștrilor prezenți li se vor preleva probe pentru a fi diagnosticați. De asemenea, nu vom aștepta diagnosticele, ci vom fi la dispoziția medicilor pentru a putea derula ancheta epidemiologică pentru toate persoanele cu care am intrat în contact, să se dispună de urgență măsura de izolare la domiciliu”.

Ludovic Orban a precizat că urmează să fie luată o decizie cu privire la ce vor face miniștri. Pentru început, Orban a afirmat că aceștia se vor duce la birourile lor, de unde își vor exercita în continuare atribuțiile, fără a avea însă contact cu angajații.

Solicit întregului dispozitiv de luptă împotriva coronavirusului să nu înceteze procedurile, să nu fie afectată capacitate Guvernului a lupta împotriva coronavirusului”, a declarat Ludovic Orban

foto: digi24.ro

 

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  Ludovic Orban a anunțat că el se va izola la Vila Lac 1 și că nu va mai participa la consultările cu președintele Iohannis.
  „Solicit întregului dispozitiv de luptă împotriva coronavirusului să nu înceteze procedurile, să nu fie afectată capacitate Guvernului a lupta împotriva coronavirusului”, a declarat Ludovic Orban.

  La plăcinte înainte, la război … (mergeţi voi)!
  Dar totuşi, avem un Guvern funcţional (în fabulaţiile şi visele Preşedintelui). :) :) :)
  O izolare la domiciliul de baştină (sălaşul Armeniş) nu pare atractiv pentru prim-miliţianul Vela?
  Pentru meditaţie în carantină.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei