Tombolă cu 17 premii la Reșița în cadrul unei noi campanii de de colectare a aparatelor electrice și electrocasnice vechi sau defecte

modelmic

Reșițenii care doresc să scape de aparatele electrice și electrocasnice vechi sau defecte pot profita de campania de colectare organizată începând de luni la Reșița de Primăria municipiului în colaborare cu Serviciul Local de Colectare – partener – Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec. Campania se va desfășura până pe data de 26 octombrie, iar de luni, 28 septembrie, se va deschide linia telefonică de call-center pentru programarea și ridicarea deșeurilor de la domiciliu. Participanții la campanie vor fi recompensați cu bilete la tombolă, având posibilitatea să câștige unul din cele 17 premii puse la bătaie de organizatori.

În categoria ECHIPAMENTELOR ELECTRICE ŞI ELECTRONICE (DEEE), intră deşeurile provenite de la:

a) Aparate de uz casnic de mari dimensiuni: frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe, uscătoare de haine, maşini de spălat vase, maşini de gătit, sobe electrice, plite electrice, cuptoare cu microunde, aparate electrice de încălzit, radiatoare electrice, alte aparate de uz casnic de mari dimensiuni utilizate pentru încălzirea camerelor, a paturilor şi a scaunelor şi fotoliilor, ventilatoare electrice, aparate de aer condiţionat.

b) Echipamente de larg consum: aparate de radio, televizoare, camere video, aparate video, amplificatoare audio

c) Aparate de uz casnic de mici dimensiuni: aspiratoare, aparate de curăţat covoare, alte aparate de curăţat, aparate de cusut, tricotat, fiare de călcat, aparate de prăjit pâine, friteuze, maşini de măcinat cafea, filtre de cafea, cuţite electrice, aparate de tuns părul, uscătoare de păr, periuţe de dinţi, aparate de ras, aparate pentru masaj şi alte aparate de îngrijire corporală, ceasuri deşteptătoare, ceasuri de mână, cântare.

d) Echipamente informatice şi de telecomunicaţii: unităţi centrale, minicalculatoare, imprimante, calculatoare personale (inclusiv unitate centrală, mouse, monitor şi tastatură), calculatoare portabile (inclusiv unitate centrală, mouse, monitor şi tastatură), calculatoare mici portabile (calculatoare foarte mici, portabile cu ecran sensibil- notebook), calculatoare electronice, imprimante, fotocopiatoare, maşini de scris electrice şi electronice, calculatoare de buzunar şi de birou, faxuri, telexuri, telefoane, telefoane fără fir, telefoane celulare, roboţi telefonici, baterii de orice dimensiuni.

e) Unelte electrice şi electronice: maşini de găurit.

f) Jucării: trenuri electrice sau mașini de cursă în miniatură, console portabile de jocuri video, jocuri video.

În data de 17 octombrie, între orele 09:00 și 16:00, DEEE-urile vor putea fi predate și la Centrul de colectare RoRec situat în Reșița, str. Căminelor FN (la intersecţie cu Al. Albăstrelelor).

Pentru predarea DEEE voluminoase și preluarea acestora de la domiciliu, cetăţenii municipiului pot apela la unul din următoarele numere de telefon:

• RoRec – 0800444800 – număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, 0751302119, 0728222224 sau on-line la www.e-deseu/ro.
• Primăria Municipiului Reşiţa -0255/211.692 interior 173 , 0255/210.258 – de luni până joi între orele 800 – 1600 și vineri între orele 800 – 1300);

Pentru instituții și agenți economici, la preluarea GRATUITĂ de la sediu se întocmesc procese verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice și electronice vechi sau defecte.

Pentru obiectele predate în perioada 28 septembrie – 26 octombrie participanţii la campanie vor primi bilete de tombolă. Tragerea la sorți va avea loc în ziua de 26 octombrie, la sediul Primăriei Reşiţa, sala de ședințe, la ora 12:00.

Premiile oferite în această campanie sunt:
cuptor cu microunde – 2 buc.
cafetieră – 5 buc.
mixer bucătărie – 5 buc.
fier de călcat – 5 buc.

Pentru informaţii suplimentare, cei interesați se pot adresa Serviciului Gospodărie Urbană, Biroul Activități Mediu, Monitorizarea Serviciilor de Utilități Publice și Relații cu Operatorii, din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa la numerele de telefon 0255-210.258, 0255-211.692 interior 173 sau prin e-mail: [email protected]

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei