TOP: Unul dintre cele mai proaste drumuri din țară se află în Caraș-Severin!

 

modelmic

 

Harta drumurilor de pe raza României are câteva puncte marcate cu negru de șoferi. Și asta pentru că starea lor deplorabilă nu te îndeamnă decât să le eviți, asta dacă nu vrei să ieși păgubit din craterele care le brăzdează.

 

Până când va ajunge să aibă o rețea de autostrăzi, România defilează cu ce are și, în timp ce cele mai mari drumuri naționale s-au mai bucurat de interes și reparații, când vine vorba de drumurile județene și naționale mici, șoferii se iau cu mâinile de cap.

Top 24 cele mai proaste drumuri din țară a fost realizat recent de forumul Construim România și, din păcate, Caraș-Severinul se găsește și el pe harta rușinii.

Este vorba despre Drumul Național 57 care face legătura între Oravița și Moravița. Cu toate că este o șosea intens circulată, care face practic legătura dintre vecinii sârbi și partea de vest a țării, ruta îi sperie până și pe cei mai îndrăzneți șoferi.

Gropile imense, asfaltul ros  și denivelările îi alungă și pe tiriștii care se deplasează zilnic spre Oravița, lucru care le pune bețe în roate și reșițenilor. Și asta pentru că Reșița este nevoită să suporte zilnic mașinile de tonaj greu care preferă să ocolească prin municipiu, decât să facă slalom printre cratere.

 

Harta drumurilor ce trebuie evitate în 2015 arată în felul următor:

 

– DN 2C – Buzău – Slobozia

– DN 3B – Hârşova – Feteşti

– DN 11A – Adjud – Bârlad

– DN 12A – Miercurea Ciuc – Comăneşti

– DN 13 E – Întorsura Buzăului – Covasna

– DN 15D – Roman – Negreşti

– DN 17B – Vatra Dornei – Poiana Largului

– DN 17C – Moisei – Năsăud

– DN 18D – Baia Mare – Târgu Lăpuş – Dej

– DN 18 – Iacobeni – Borşa – Moiseni / DN 17D spre Sângeorz Băi

– DN 57 – Oraviţa – Moraviţa

– DN 24A – Bârlad – Murgeni

– DN 24D – Bârlad – Târgu Bujor

– DN 29A – Suceava – Rădăuţi

– DN 29D – Botoşani – Ştefăneşti

– DN 54 / 54A / 55A – Turnu Măgurele – Calafat

– DN 65A – Roşiori de Vede – Piteşti

– DN 66  – Rovinari – Tg. Jiu – Petroşani

– DN 67D – Baia de Aramă – Herculane

– DN 71 – Sinaia – Târgovişte

2014.02.02_RO_road_qm_v832

 

Alexandra JURCA

Foto: gazetabt.ro, autolatest.ro

Stiri similare

3 Comentarii

  1. PetruDalea

    Daca Carasul este in topul judetelor cu cele mai proaste drumuri atunci inseamna ca avem si cei mai prosti administratori de drum si sigur cei mai prosti operatori constructori. Daca facem o inversare de cuvinte intre prosti si hoti, o sa vedem ca se potriveste si mai bine, exemple printre cele mai recente si cunoscute ar fi Ghiorghioni, Roseti…

    Raspunde
  2. Snoopy

    treceti pe lista si Comoraste-Forotic , mergeti acolo sa vedeti drum praf , nu gluma , vai de noi si de tara asta care se duce pe rapa in fiecare minut dar noi tot cu samanta in gura la colt de strada stam….!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei