Torma despre fosta administrație: „Oare nu le este rușine când conștientizează dezastrul lăsat în urmă?!”

curatenie macesti torma

După demararea campaniei de curățenie în cartierele din orașul Moldova Nouă, primarul Adrian Torma și-a îndreptat atenția și către satele aparținătoare administrativ de primăria din orașul de pe Clisura Dunării.

La sfârșitul weekend-ului trecut, edilul-șef al orașului de la malul Dunării, Adrian Torma, a continuat campania de curățenie. Cum primarul este prezent de fiecare dată în mijlocul unor astfel de acțiuni, nici de dată această nu a putut lipsi. Locația, satul Măcești. Aici, alături de tinerii din comunitatea locală a satului Măcești, edilul a participat la igienizarea curții Căminului Cultural. Pe lângă mizeria găsită în incinta edificiului cultural, Torma a rămas uimit de starea clădirii. Primarul orașului de la malul Dunării nu a ezitat nici de data aceasta să critice fosta administrație a orașului și le-a promis locuitorilor din Măcești că va remedia situația acoperișului Căminului Cultural.

După cum am prezentat zilele trecute, am reabilitat toaletele la Grădinița din Măcești. Acum este în curs reabilitarea terenului de joacă din curtea Grădiniței și vom încerca să reabilităm și acoperișul Căminului Cultural. Vă spun cu toată sinceritatea că sunt momente în care mă simt copleșit de problemele existente. Sunt extrem de dezamăgit de dezinteresul arătat de fosta administrație și îmi pun întrebarea: oare nu le este rușine când conștientizează dezastrul lăsat în urma?!”, scrie Torma pe facebook.

Numărul mare de tineri care au participat la acțiunea de igienizare îl face pe edilul-șef al orașului din Clisura Dunării să fie încrezător în șansa de a fi mai responsabilă noua generație.

Am avut deosebita plăcere să fiu alături de tinerii din Măcești care au demonstrat că  au voință și doresc să se implice pentru a avea un sat curat și civilizat. Au igienizat curtea Căminului Cultural, dovedind spirit civic și multă dragoste față de comunitatea lor. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la igienizarea din zona Căminului Cultural din Macesti!!”, este mesajul transmis de Torma, pe rețeaua de socializare, tinerilor din satul Măcești.

 

John GAVRILESCU

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei