Torma îi apostrofează pe consilierii locali PSD! Aleșii locali social democrați s-au opus proiectului de hotărâre ce viza organizarea Fășancului

Torma fasanc

Întruniți joi în ședință ordinară, aleși locali PSD și ai Partidului Verde au respins un proiect de hotărâre, inițiat de primarul Torma,  ce viza alocare sumei necesare pentru organizarea Fășancului în orașul de la malul Dunării.

Edilul orașului de pe Clisura Dunării, Adrian Torma, îi pune din nou la zid pe cei care se opun dezvoltării turistice a zonei Moldova Nouă. Mai concret, aceștia ar fi consilierii locali ai Partidului Social Democrat și un consilier al Partidului Verde. Aleșii locali au votat joi împotriva unui proiect de hotărâre prin care se aloca suma de 8 000 lei pentru organizarea Fășancului. Într-o postare pe pagina sa de socializare, primarul Torma spune că aleșii locali încă mai fac parte din haita de lupi a fostului primar Lupu și, profitând de absența a doi consilieri liberali, se opun inițiativelor benefice pentru urbe ale edilului.

Din păcate au lipsit 2 consilieri PNL, iar consilierii PSD și de la Partidul Verde (haita lui Lupu și oamenii lui Băleanu) au profitat de acest lucru și au blocat aceste 2 proiecte foarte importante pentru comunitatea noastră. Cu toate acestea, Fășancul se va organiza pentru ca banii sunt în buget și mâine vom organiza noua o ședință și vom avea majoritatea necesară. Doar ca aceste ședințe ne demonstrează cât de puțin țin anumiți consilieri la comunitatea din care fac parte”, spune edilul Torma pe pagina sa de facebook.

Primarul Torma le dă și numele celor patru consilierii care s-au opus inițiativei edilului. Conform postării de pe pagina sa de socializare, aceștia sunt: Mândru Stefan (PSD) – profesor,  Almajan Lavinia (PSD) – director grădiniță,  Stanoevici Bojinco (PSD) – personal medical Spitalul Orășenesc și  Ilici Rada (Partidul Verde) – pensionar.

În condițiile date, primarul Torma este obligat să convoce din nou forul deliberativ al orașului de la malul Dunării, pentru că, afirmă edilul, nu poate să-și permită să nu organizeze manifestările de fășanc.

Cu toate acestea, Fășancul se va organiza pentru ca banii sunt în buget și maine vom organiza noua o ședință și vom avea majoritatea necesară”, mai declară Torma.

Vă reamintim că în orașul de la malul Dunării vor avea loc trei zile de sărbătoare prilejuite de sărbătoarea Fășancului. Activitățile vor debuta vineri, începând cu ora 14.00, în zona centrală din Boșneag  și se vor sfârși duminică.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei