Torma primește un milion de lei din fondul de rezervă al Guvernului! „Veștile bune vin pentru Moldova Nouă”!

modelmic

Guvernul României acordă o mână de ajutor administrației locale din Moldova Nouă. În ședința de Guvern de astăzi a fost aprobată alocarea unei sume de un milion de lei Primăriei din Clisura Dunării. Banii provin din fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului, urmând să fie folosiți pentru co-finanțarea proiectelor europene derulate de administrația Torma.

Alocarea financiară către UAT Moldova Nouă a fost anunțată încă de la finalul săptămânii trecute de ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Daniel Suciu, aflat într-o vizită de lucru în județul Caraș-Severin.

Ultima dată când a fost doamna premier în județ, a avut o discuție și cu Luminița (n.r. Jivan) și cu domnul primar de la Moldova Nouă și acum pot să vă confirm că luni în ședința de Guvern vom avea o alocare, o hotărâre de Guvern de alocare a sumei de un milion de lei din fondul de rezervă bugetară pentru Moldova Nouă, astfel încât munca pe care colegii din administrația locală din Moldova Nouă au făcut-o și au atras foarte multe fonduri europene să nu fie în zadar.  Sunt convins că în câțiva ani de zile nu o să mai recunoaștem acest oraș”, declara sâmbătă viceprim-ministrul Suciu.

„Acest milion de lei va ajuta cele șase proiecte deja semnate prin POR, vom putea să le ducem la finalitate, adică să ne asigurăm măcar parțial co-finanțarea și valoriile neeligibile. Veștile bune vin pentru Moldova Nouă și sper să putem avem vești din ce în ce mai bune în viitorul apropiat”, a declarat la rândul său primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma.

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, s-a aflat la finalul săptămânii trecute, într-o vizită de lucru în județul Caraș-Severin, ocazie cu care s-a deplasat, alături de președintele filialei județene a PSD, Luminița Jivan, pe DJ 571, unde a anunțat că în cel mult două săptămâni va fi scos la licitație lucrările pentru tronsonul Ciuchici – Sasca Montană – Cărbunari – Moldova Nouă.

Citește și Ministrul Suciu finanțează, Luminița centrează, Hurduzeu marchează! Urmează asfaltarea DJ 571!

 

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

 1. cetateanu B

  D-na Luminita de DJ572 nu va intereseaza deloc ,zona nu intra in atributile Consiliului judetean .Deci nici in sfera de activitate a d-voastra [influenta politica] La uni le cereti rabdare pana inebunesc si la alti interveniti imediat indiferen care este situatia la zi. Banuiesc ca in zona comunei Forotic electoratul este nesemnificativ pentru psd .Asa o fi?. Asa o sa si fie!! ,Ne-am saturat de promisiuni si de minciuni. De ani de zile oameni din zona traiesc doar cu promisiuni ,zona a ajuns sa fie izolata ; Pe transportul CFR. nu mai circula nici un tren ,Rutier nu se incumeta nici un operator pe drumul selenar care este. Am spus si o mai spun odata ptr. domniile d-voastre DACA IA FOC O CASA,PANA AJUNG PE ACEST drum O SA ARDA TOT SATUL ! SI ATUNCI VA FACETI VINOVATI DE STAREA DE FAPT EXISTENTA PE DJ 572.

  Raspunde
 2. zero

  “o hotărâre de Guvern de alocare a sumei de un milion de lei din fondul de rezervă bugetară pentru Moldova Nouă”

  Foarte frumos!
  Numai să nu anuleze şi hotărârea asta Orbu’ din viitorul Guvern, din râcă.
  Opus Ludovicus Orbanus Liberatus :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei