Torma se întâlnește astăzi cu tinerii plecați din Moldova Nouă în alte orașe! „Trebuie să cautăm soluții pentru a-i aduce acasă”

 modelmic+editorial

Primarul orașului Moldova Nouă a avut o inițiativă în premieră prin care să își poată face cunoscută viziunea de dezvoltare a orașului. De asemenea, edilul-șef speră ca studenții și tineri plecați în alte locuri pentru studii sau pentru a lucra să vină cu sugestii, critici și idei prin care orașul să renască și, poate, să devină atractiv și pentru ei.

Invitația a fost lansată pe pagina de Facebook a Primarului, întâlnirea cu tinerii doritori aflați în Moldova Nouă pentru sărbătorile de iarnă urmând să aibă loc în cursul zilei de astăzi

„Îmi doresc foarte mult să am o întâlnire cu studenții și tinerii din Moldova Noua plecați în Timișoara, Reșița sau alte centre universitare. Temele principale sunt informarea tinerilor cu privire la viziunea noastră în proiectul M9 Evolution, dar și o discuție liberă în care aștept sugestii, critici sau idei despre dezvoltarea orașului.

Tinerii de azi sunt viitorul României și eu consider că trebuie încurajat dialogul, trebuie să ne formăm strategiile și după modul în care văd ei viitorul comunității. Trebuie să căutam soluții pentru a-i aduce acasă. Sper ca această inițiativă să aibă ecou în rândurile studenților din Moldova Nouă și aceste întâlniri să rămână o tradiție”, explică primarul Adrian Torma.

Alexandra JURCA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei