Torma are un mesaj pentru cârcotași: „zero cheltuieli pentru Primărie pentru Fășanc”!

modelmic

Măștile și buna dispoziție vor fi în prim plan la sfârșitul acestei săptămâni în orașul Moldova Nouă, unde se va desfășura și anul acesta sărbătoarea Fășancului. Primarul Adrian Torma a anunțat că evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, 17 și 18 februarie, edilul profitând de ocazie pentru a preciza că Primăria Moldova Nouă nu a alocat nici un leu pentru organizarea sărbătorii, toate costurile fiind acoperite din sponsorizări private.

Fășancul este una din manifestările de tradiție care are rolul de a apropia comunitatea și sunt convins că, indiferent de pasiunile politice sau răfuielile personale, vom demonstra că Fășancul este al Boșneagului.

Bugetul alocat pentru evenimentul din Boșneag este de 5.000 lei, reprezentând plata artiștilor pentru cele două zile și sunt foarte bucuros să vă anunț că vom acoperi această suma din sponsorizările oferite de companiile private din oraș și de persoanele fizice.

Concluzie pentru cârcotași: zero cheltuieli pentru Primărie pentru evenimentul “Fășanc” organizat în Boșneag!!

Mulțumesc mult celor care au sponsorizat, cu ajutorul cărora am putut acoperi cheltuielile pentru acest eveniment”, anunță primarul Adrian Torma.

Fășancul se va desfășura atât sâmbătă cât și duminică, între orele 16:00 și 22:00 în parcul din zona Casei de Cultură din Boșneag.

27972080_10211772177079896_4773806140071714504_n

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei