Toți primarii liberali din Caraș-Severin sunt curtați de PSD, afirmă senatorul Marcel Vela! 

modelmic

Președintele Partidului Național Liberal Caraș-Severin, Marcel Vela, susține că nu este interesat de cooptarea în PNL a unor social-democrați, având suficienți oameni de perspectivă în propriul partid. Declarația senatorului cărășean vine după ce în urmă cu câteva luni, trei primari liberali au decis să treacă în rândurile PSD-ului.

Vela a afirmat în cadrul unei ședințe de presă susținută la Reșița că toți primarii liberali din județ sunt curtați de PSD și că, din contră, PNL-ul nu este interesat să își mărească partidul cu primari social-democrați, deși ar fi avut oferte în acest sens.

PSD-ul este ca și cucul, adică nu este în stare să își crească proprii copii acasă, propriile speranțe la pepiniera PSD-ului, și îi ia din alte cuiburi, de la alte partide. Noi avem suficiente tinere speranțe în PNL, deci nu suntem interesați de primari din PSD. Dacă sunt independenți s-ar putea să ne gândim”, a  afirmat Vela.

 

Președintele PNL Caraș-Severin s-a referit și la cei trei primari care au trecut la PSD: Ionel Romînu de la Forotic, Magdalena Ciurea de la Ramna și Ovidiu Firca de la Grădinari. Dacă decizia lui Romînu a fost catalogată de Vela ca un câștig, atât pentru PSD cât și pentru PNL, „pentru PSD cantitativ, iar pentru PNL calitativ”, în celelalte două cazuri, senatorul a afirmat răspicat că ar fi fost vorba de presiuni și chiar șantaj politic.

Doamna de la Ramna nu mai trecea nici o hotărâre de CL, i-au blocat inclusiv bugetul și a fost în imposibilitatea de a face ceva pentru comună. Și atunci a avut de optat: ori pleacă acasă, ori rămâne și nu face nimic, ori face balet politic și câte ceva pentru comună. Drept dovadă că șantajul a existat, după ce a trecut la PSD s-a votat tot, inclusiv bugetul. La Grădinari l-au șantajat cu niște surse financiare. A început un proiect, o investiție și a fost amenințat că nu mai primește finanțare să îl finalizeze”, s-a afirmat în cadrul conferinței susținută de Vela, alături de secretarul general al PNL CS, Ovidiu Rădoi.

Karina TINCUL

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Critic

  Cata drama, sau cata telenovela sau cât adevăr nespus la Ramna?
  Dar cum le place unora sa spună adevărul pe jumătate trebuie adus la cunoștința cititorilor următoarele aspecte :
  – de la începutul mandatului din 2016 nu a mai fost aprobata nici o hotărâre ce viza interese personale ex:
  – taxa redusa pentru barul primarului
  – familiare : bani nejustificati, pentru echipa de fotbal unde jucau doar 2 persoane din comuna, gestionați de soțul primarului
  – lucrări supraevaluate 90.000 lei pentru pavarea a aprox 100mp
  – avocat plătit din banii comunei care în 2016 nu și-a justificat încasările, dar care a reprezentat în instanta primarul în dosarul în care acesta a fost dovedita informatoare, colaborare a securității
  – acordare de bani nejustificati cu documente cultelor religioase
  – Rezilierea contractelor ilegale de pășunat, prin consiliul local, acordate de primar în campania electorala
  – Bugetul a fost aprobat dar nu în forma propusa de primar, iar acest lucru a avut drept rezultat un buget de 3,8 miliarde lei vechi pentru reabilitarea DC 86 Ramna-Berzovia lucrare realizata pentru toți cetățenii din Ramna Valeapai și Bărbosu
  În prezent Vela are dreptate, se votează tot pentru primar și se resping toate inițiativele și propunerile viceprimarului PSD, halal politica și culmea proiectele viceprimarului vizau toți cetățenii din Ramna Valeapai și Bărbosu.

  PS: luați interviuri din cele 3 comune și de la primari, consilieri locali, viceprimari și cetățeni pt a se cunoaște adevărul în întreaga sa profunzime

  Raspunde
 2. Marian

  Rog corectati !
  “Declarația senatorul cărășean”
  “Dacă sunt independeți”

  Legat de articol, mutarea unor astfel de personaje dintr-un partid in altul, precum si santajul practicat de unii membri ai PSD, ar trebui sa dea de gandit alegatorilor ca sa-si dea seama de caracterul unora dintre alesi.

  Raspunde
 3. George

  Are mare dreptate d-l Vela,mafia PSD este răspândită peste tot jud Caraș si toată România, mai ales Hoți de primari, sunt ce-i mai mari șmecherii Hoți!! Un exemplu bun de Primar PNL este d-l Torma din Moldova Nouă,dar are viață grea, pentru că îl sabotează PSDisti, nici un proiect nu îi aprobă și este înconjurat de primari PSDisti care fac tot posibilul să îl saboteze, mai ales primarul Hoțoman PSDist din comună GÂRNIC, acest individ trebuie pus la zid și executat…!!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei