Totul e bine când se termină cu bine. Drumul județean 608A s-a redeschis circulației rutiere

asa

În jurul orei 14:30, drumarii au reușit să redeschidă și să pună în circulație tronsonul de drum 608A pe sectorul Telescaun Muntele Mic.

În toată această perioadă copii și părinții lor, precum și ceilalți turiști aflați la Muntele Mic nu au fost nicio clipă în pericol. Astfel de fenomene, precum viscolul care a fost ieri pe Muntele Mic, sunt normale în perioada de iarnă. Nici măcar nu au rămas fără curent“ – a declarat pentru Reper 24 Felix Ciordaș, unul dintre proprietarii unei unități de cazare din stațiunea Montană.

Dispeceratul drumurilor județene din Caraș-Severin a informat că se lucrează la restabilirea în întregime a circulației pe acest sector de drum, aceasta făcându-se deocamdată pe un singur fir.

Autoritatea Națională de Meteorologie a transmis din nou o avertizare tip COD PORTOCALIU până la ora 18:00 în zona montană a județului Caraș-Severin, în condițiile în care până vineri la ora 23 exista deja o atenționare de COD GALBEN. La peste 1800 de metrii se vor semnala intensificări de vânt cu viteze ce vor depăși la rafală 125 – 135 de Km pe oră.

sursa foto: muntele-mic.ro

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

http-reper24-ro