Traficul din Reșița, dat peste cap până în iulie! Din Centru până la 7 Noiembrie se circulă pe o singură bandă

modelmic+editorial

Vești proaste pentru șoferii reșițeni. Haosul inaugurat în urmă cu aproape două săptămâni pe tronsonul Centrul Civic- podul Enel va mai ține ceva vreme.

 

Motivul este începerea unor lucrări de înlocuire a conductei de gaze naturale, șantier care a fost deschis încă de la începutul acesti luni. Tot de atunci, s-a circulat cu dificultate în zonă, astfel că autoritățile locale au decis închiderea completă a traficului pe banda de mers de lângă trotuarul pe care se efectuează lucrările.

Astfel, circulația rutieră a autovehiculelor va fi deviată temporar pe banda de rulare a tramvaiului începând de astăzi, până pe 6 iulie.

„Rugăm conducătorii auto să respecte semnificația panourilor de orientare și informare, respectiv a indicatoarelor rutiere și a marcajelor temporare amplasate în această zonă pe perioada desfășurării lucrărilor”, informează autoritățile locale reșițene.

 

 Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei