Trag hoții la miere…mai ceva ca urșii. Descinderi astăzi la Scăiuș

ddd
Polițiștii secției 1 din cadrul Poliției Rurale Reșița, au descins vineri în localitatea Scăiuș, aparținătoare comunei Fârliug și au efectuat o percheziție domiciliară, pe baza unui mandat eliberat de Judecătoria Reșița, la locuința unui bărbat, suspectat că ar fi furat mai multe rame de albine cu puieți, pe parcursul anului trecut, dar și la începutul acestui an.

În urma percheziției, polițiștii au descoperit la domiciliul acestuia peste 50 de rame de stup, o armă ne-letală cu aer comprimat și 3,5 metri cubi de material lemnos pentru care nu a putut prezenta documente de proveniență. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de arme ne-letale din categoria celor supuse autorizării și se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Pentru materialul lemnos găsit la domiciliul acestuia s-a aplicat o sancțiune contravențională, a declarat pentru Reper 24 Alina Boeru – purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin.

Sursă foto: dor.ro

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei