Traian Lalescu, cel mai căutat liceu din Caraș-Severin! Ultima medie de admitere: 9,13! Vezi unde s-a intrat inclusiv cu nota 2!

 modelmic

Spre deosebire de examenul de bacalaureat, unde cele mai mari medii au fost obținute de elevi din Caransebeș, de data aceasta, cu cele mai bune rezultate în urma repartizării computerizate a absolvenților de gimnaziu, se pot mândri unități de învățământ din Reșița.

Conform datelor făcute publice pe edu.ro, cea mai mare bătaie a fost pentru un loc la Colegiul Național Traian Lalescu, unde la specializarea matematică – informatică, ultima medie cu care s-a intrat a fost 9,13.

Acesta este topul celor mai bune licee din Caraș-Severin, după mediile de admitere:

  1. Colegiul Național Traian Lalescu, specializarea matematică informatică – 9,13
  2. Colegiul Național Traian Lalescu, specializarea științe ale naturii – 9,12
  3. Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița, specializarea matematică informatică – 8,7
  4. Colegiul Național Traian Lalescu, specializarea filologie – 8,34
  5. Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița, specializarea științe ale naturii – 8,05

La polul opus, instituțiile de învățământ cel mai puțin căutate de elevi, unde s-a intrat inclusiv cu media 2 au fost: Colegiul Tehnic Reșița (specializarea estetica și igiena corpului omenesc – 2,39), Colegiul Tehnologic Clisura Dunării, Moldova Nouă (specializarea mecanică – 2,11), Liceul Tehnologic Decebal, Caransebeș, (specializarea electromecanică – 2,11), Liceul Tehnologic Sf Dimitrie, Teregova (specializarea turism și alimentație – 2,04) și Liceul Teoretic Eftimie Murgu, Bozovici (specializarea matematică – informatică -2,01).

Toate rezultatele pot fi consultate aici.

În județul Caraș-Severin au fost disponibile 1792 de locuri, dintre care peste 85% au fost ocupate în urma primei etape a repartizării computerizate. Cea de-a doua etapă va avea loc în luna septembrie, în județul Caraș-Severin mai fiind disponibile 265 de locuri.

foto: www.fanatik.ro

 Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei