Transport Kelu: siguranța călătoriei tale pe ruta România – Austria – Germania!

kelu

Într-o perioadă complicată pentru omenire, în care se pune un accent deosebit pe sănătatea noastră și pe siguranța cetățeanului, este bine ca în toate domeniile să apelăm la profesioniști, fie că vorbim de servicii diverse, precum transportul în străinătate.

Chiar în acest sens, compania Transport  Kelu, cu sediul în orașul Oțelu Roșu, realizează zilnic, în siguranță maximă și confort sporit transport de persoane din România spre Austria și Germania dar și retur, la prețuri avantajoase. De remarcat, transportatorul cu referințe din cele mai bune în piața transportului de persoane, are cele mai eficiente și sigure soluții pentru transport la domiciliu.

Curse zilnice efectuate pe ruta România – Germania – Austria și retur!

Pentru o călătorie România via Europa (Austria – Germania și retur), cu transport la adresa de destinație, puteți alege parcul de microbuze al companiei Transport Kelu, cel care în momentul de față numără nu mai puțin de 26 de autovehicule Mercedes.

kelu2

Știm că atunci când te hotărăști să pornești într-o călătorie, îți dorești să plătești un preț corect și să ai parte de un minimal confort pe durata călătoriei.  Tocmai de aceea, serviciile de transport internațional de persoane cu microbuzele Transport Kelu sunt profesionale și se descriu foarte bine prin deviza firmei: ieftin, rapid, comod și sigur!

Compania vă pune la dispoziție curse zilnice cu microbuze transport la cele mai avantajoase prețuri cu ajutorul unor autovehicule performante și de ultimă generație.

image007

Pasagerii noștri se bucură zilnic de o călătorie civilizată și sigură, deoarece mijloacele noastre de transport sunt verificate periodic.

Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratul de rezervări persoane.

Compania Transport Kelu se străduiește permanent să păstreze un standard ridicat al serviciilor oferite și să-și îmbunătățească calitatea acestora, astfel încât să asigure clienților călătorii cât mai plăcute, indiferent de distanța sau ruta efectuată pe traseul România –Europa. tur și retur.

image009

De-a lungul timpului, compania a investit continuu în logistica de transport pentru a ridica nivelul la standardele europene, asigurându-se, astfel, ca fiecare pasager să beneficieze de o experiență plăcută pe întregul parcurs al călătoriei sale.

Pentru rezervări la cursele România – Austria, România – Germania și retur, vă rugăm să contactați compania Transport KELU la numerele de telefon: 0733.300.300,  0728.833.170 și 0762.029.190  sau online pe facebook https://www.facebook.com/Transport.Kelu

image011

 

Transport persoane Kelu vă urează, un drum bun și liniștit!

kelu-transport

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei