Trei străzi din Reșița rămân mâine fără apă la robinete! Se lucrează la rețeaua de distribuție!

modelmic

Locuitorii de pe trei străzi din municipiul Reșița vor rămâne marți, 13 februarie, fără apă la robinete. Furnizarea acesteia va fi întreruptă între orele 10:00 și 13:00 în vederea executării unor lucrări de mentenanță la rețeaua publică de distribuție a apei.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe Aleea Zadei, Pinilor și B-dul A.I. Cuza  de la O.M.V. până la Inspectoratul Județean de Poliție  Caraș Severin.  

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș  SA. 

 Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată. 

Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643”, se arată în comunicatul transmis de Aquacaraș și semnat de directorul general Miu-Nicolae Ciobanu.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei