Trei zile de muzică, joc și voie bună pe Valea Bistrei, la Oțelu Roșu

modelmic

Muzica bună a răsunat timp de trei zile pe Valea Bistrei, la Ruga Bănățeană de la Oțelu Roșu, care s-a încheiat aseară.

Ruby, Nicoleta Voica, dar și alți artiști au dat tonul distracției și al bunei dispoziții în zona centrală a orașului.

Ziua de vineri a fost dedicată muzicii populare, iubitorii de folclor având parte de un spectacol susținut de Dana Rădneanțu, Sorin Pepa, Adela Jurchescu, Dumitru Stoicănescu, Daniela Ștefan și Codruța Măgurean.

Programul pregătit de organizatori a continuat sâmbătă cu trupa Vest & Radu Stoica, El Nino Samurai, Alexandra Mitroi, programul fiind încheiat de Ruby cu formația.

Duminică, muzica populară a fost din nou prilej de joc și voie bună, pe scenă urcând Luminița Istodor, Ionică Ivan, Mirela Frățilă, Roberta Crintea, Gabi Zaharia și Nicoleta Voica.

Ruga Banățeană la Oțelu Roșu, organizată cu prilejul hramului bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena, a reușit să reunească un numeros public de pe Valea Bistrei, zona centrală devenid un furnicar în cele trei zile de petrecere.

Evenimentul a fost organizat de Primărie, Consiliu Local Oțelu Roșu și Asociația Culturală Pordampi Timișoara, alături de Casa de Cultură din Oțelu Roșu.

modelmic

modelmic

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei