Trei zile de petrecere la Oțelu Roșu! Astăzi se dă startul la Ruga Bănățeană!

 modelmic

Se anunță trei zile de petrece în orașul Oțelu Roșu, unde se va desfășura astăzi, mâine și duminică, deja tradițională Rugă Bănățeană, organizată cu ocazia hramului bisericii de lemn din centrul civic al orașului, care poartă numele Sfințiilor Constantin și Elena.

Programul va fi unul bogat, ruga de anul acesta venind și cu o premieră: organizarea, în paralel, a unui târg agricol.

Conform tradiției pe care o avem în oraș, în zilele de 19, 20 și 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena, avem ruga orașului Oțelu Roșu. Pe parcursul celor trei zile avem invitați numeroși artiști, la fel ca în anii anteriori, pot spune chiar mai bine ca în anii anteriori. Zilele de vineri și duminică vor fi rezervate soliștilor de muzică populară, avem inclusiv ansambluri folclorice, iar ziua de sâmbătă va fi dedicată muzicii ușoare. Vor fi prezenți printre alții Tavi Colen și Jo. Totul se va desfășura în centrul civic, pe platoul din fața Casei de Cultură. Tot în această perioadă vom avea și o premieră, un târg al agricultorilor și al crescătorilor de animale din Caraș-Severin, organizat în colaborare cu Direcția Agricolă”, a explicat primarul Luca Mălăiescu.

Organizatorii Rugii Bănățene de la Oțelu Roșu sunt Primăria și Consiliul Local, alături de Casa de Cultură a orașului.

ruga-otelu-rosu

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei