Tren deraiat în Caraș-Severin! Traficul feroviar este oprit între Moniom şi Reşiţa Nord!

modelmic

Probleme tot mai dese pe relația Timișoara Nord- Reșița. Circulația feroviară este întreruptă între staţiile Moniom şi Reşiţa Nord, după ce un tren de marfă a deraiat aseară. Conform estimărilor, traficul feroviar în zonă nu va fi reluat în cursul zilei de astăzi, iar călătorii care aleg să se deplaseze cu trenul spre sau de la Timișoara vor fi preluați de autobuze în gara de la Vasiova.

În judeţul Caraş-Severin, circulaţia feroviară este oprită pe secţia 922 între staţiile Moniom şi Reşiţa Nord, după ce două vagoane ale unui tren de marfă care circula dinspre Moraviţa către Reşiţa Nord, încărcate cu zgură, au deraiat. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Se acţionează pentru îndepărtarea vagoanelor din gabaritul căii ferate şi reluarea traficului feroviar”, informează centrul Infotrafic al Poliției Române.

Conform primelor estimări, se pare că traficul va fi reluat de abia în 2-3 zile, după îndepărtarea vagoanelor de le linie, fiind necesară și înlocuirea unor traverse.

foto: profi Media

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei