Trezorierul PSD Caransebeș, tâlhărit de trei tineri din Obreja! Percheziții la domiciliile suspecților!

modelmic

Polițiștii caransebeșeni au reușit să identifice autorii unei tâlhării petrecute marți seara în municipiul Caransebeș. Consilierul local social-democrat, Ion Bădeț, a reclamat atunci că după ce a fost agresat i-a fost sustrasă o borsetă în care a avea o sumă importantă de bani.

Bădeț, care este și trezorierul PSD Caransebeș, a afirmat la început că banii furați erau cotizații de partid. A doua zi însă și-a shimbat declarația și a susținut că banii erau ai săi și în nici un caz ai colegilor de partid. Oricum ar fi, polițiștii au intervenit cu promptitudine și au reușuit să îi identifice pe presupușii autori, efectuând chiar două percheziții la domiciliile acestora.

„În urma investigațiilor desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș au fost identificații autorii, doi tineri, unul de 18 ani, al doilea de 24 și o tânără de 19 ani, toți din comuna Obreja.

În data de 12.07.2018 au fost efectuate două percheziții imobiliare la domiciliile celor trei suspecți, doi dintre ei fiind ulterior conduși la sediul poliției”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

Față de unul dintre tineri a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi propusă arestarea preventivă. Pentru al doilea tânăr s-a solicitat arestarea preventivă în lipsă.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, respectiv complicitate la tâlhărie.

 

IMG-20180713-WA0008

 

Citește și Trezorierul PSD Caransebeș a  fost tâlhărit! I s-a furat borseta cu plata la zi a cotizațiilor de partid!

Karina TINCUL

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei