Tribunalul Caraș-Severin a decis: Torma reintră în lupta pentru Primăria Moldova Nouă!

 

torma

UPDATE: Tribunalul Caraș-Severin a decis că actualul primar al orașului Moldova Nouă, Adrian Torma  se poate înscrie în cursa electorală pentru un nou mandat de edil la alegerile locale din 27 septembrie. De asemenea, candidații pentru funcția de consilieri ai echipei Alianței PSD – PRO România – ALDE își pot începe campania pentru alegerile locale de la Moldova Nouă.

Prima reacție a venit de la candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, susținătorul lui Adrian Torma în această perioadă complicată pentru edilul orașului din Clisură.

Tocmai am primit hotărârea definitivă a Tribunalului Caraș-Severin la contestația depusă de PNL privind candidaturile lui Adrian Torma la Primăria Moldova Nouă și ale consilierilor locali din partea Alianței PRO CARAȘ-SEVERIN. Candidații noștri pot participa la campania electorală. Așa este corect și sper să câștige pentru că sunt cei mai buni.
Sunt dezamăgit de competitorii noștri de la PNL care au sperat că pot câștiga la masa verde. Ce nu știu ei este că o asemenea eventuală victorie i-ar fi exclus din discuție tocmai pe oamenii din Moldova Nouă. Or, alegerile electorale sunt tocmai pentru ei”, a ținut să transmită președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.
……………………………………………….

 

tormaAstăzi se judecă la Tribunalul Caraș-Severin contestația depusă de PNL privind candidaturile lui Adrian Torma la Primăria Moldova Nouă și ale consilierilor locali din partea Alianței PRO CARAȘ-SEVERIN. Atât Adrian Torma, cât și Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin se arată încrezători într-o decizie favorabilă, în urma căreia locuitorii din Moldova Nouă să aibă posibilitatea de a-și alege primarul pe care îl doresc la alegerile ce vor avea loc peste câteva săptămâni“, a transmis președintele Consiliului Județean în exercițiu, Silviu Hurduzeu.

Astăzi am o ultima înfățișare în fata instanței Tribunalului Caraș-Severin, unde plec cu „adevărul” și cu o decizie a Judecătoriei Reșița care îmi este favorabilă și îmi dă dreptul să candidez, așa cum a decis Biroul de Circumscripție Moldova Nouă în data de 19 August 2020.
Sper ca astăzi, prin decizia tribunalului, democrația să învingă și să am dreptul constituțional să fiu ales și cetățenii din Moldova Nouă să beneficieze de dreptul de a alege liber.
Nu știu dacă voi câștiga alegerile din 27 Septembrie, dar aceasta lupta „surdă” și „absurdă” am decis să o duc până la capăt pentru cetățenii onești și de bună credință din Moldova Nouă și România, oameni care cred în drepturile constituționale.
Sper ca aceasta victorie a DEMOCRAȚIEI să creeze un precedent prin care legile electorale să fie clare și să asigure dreptul cetățenilor de a fi aleși și de a alege liberi.
Astăzi DEMOCRAȚIA stă în mâna oamenilor care împart dreptatea. Dumnezeu să îi îndrume să aleagă decizia corectă și să putem spune – Democrația a învins în România”, declară primarul Adrian Torma.
La rândul său, președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, se arată încrezător în decizia Tribunalului.

„Sunt încrezător că, în sfârșit, se va face dreptate. Adică, li se va da locuitorilor din Moldova Nouă șansa să își aleagă singuri primarul pe care îl vor, în urma unei campanii electorale corecte la care participă toți cei care doresc să candideze. Primarul și ceilalți aleși locali trebuie deciși numai la urne”, precizează Silviu Hurduzeu.

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. zero

  “Astăzi DEMOCRAȚIA stă în mâna oamenilor care împart dreptatea.”

  Şi “democraţia” socialistă stătea tot acolo, în mâna oamenilor care …
  Cu “indicaţiile preţíoase” ale (oamenilor) partidului …
  Care? :)

  Raspunde
 2. George

  Cred ca s-a facut dreptate prin participarea actualului primar la confruntarea electorala din septembrie. Toti care nu au dorit prezenta lui in campanie trebuie sa demonstreze ca sunt mai buni si sa aduca urbei mai multe locuri de munca si o mai buna dezvoltare.
  Apreciez ca fiind dreapta decizia justitiei si ma bucur ca s-a facut dreptate in defavoarea unora !

  Raspunde
  1. George

   Nu intele de ce nu apare comentariul meu !
   Cat dureaza moderarea la care faceti referire ?
   Comentariul l-am facut la ora 11.57, iar la ora 17.03 nu este vizibil.

 3. Ion ion

  DECI LEGEA ESTE LEGE SI SE APLICA DOAR NOUA CELOR MULTI SI FRAIERI .VEDETELE AU ALTA LEGE . AU DREPT SA O ÎNCALCE CUM VOR , SA OMOARE UM OM , FIINDCA TOT SCAPA . O TARA BABANIERA SI CAM ATIT .BERBECILOR DE ASA ZISI POLITICIENI ACUM STITI PENTRU CE SUNTETI INJURATI , SCUIPATI SI NE PLEACĂ TINERII DIN TARA ? PENTRU MAGARI CA VOI .CINE MAI ARE INCREDERE IN JUSTIȚIE ? DRACU…! DACA NU AI RESPECTAT O LEGE , BUNA SAU NU , TREBUIE SA -TI ASUMI CONSECINTELE . LA REPUBLICA CARAS …NU ! AVEM JUDECATORI IN FATA CARORA MORI CU DREPTATEA IN MINA …ASA ITI PIERZI CASA , TERENURILE.. ETC .

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei