TSD Caraș-Severin are un nou președinte! Sergiu Caplea, girat de senatorul Ionuț Chisăliță!

modelmic

Plecarea intempestivă a Mihaelei Popovici la PNL a lăsat organizația Tinerilor Social Democrați din Caraș-Severin fără lider. Biroul Județean PSD Caraș-Severin a avut o dificilă misiune în alegerea viitorului președinte al TSD-ului județean, o decizie îndelung cântărită de greii filialei cărășene.

În cele din urmă, numele agreat pentru preluarea funcției de președinte interimar al TSD este cel al lui Sergiu Caplea. Prima declarație din rândul staff-ului de conducere PSD Caraș-Severin, a fost oferită de senatorul Ionuț Chisăliță:

„Trebuie să îi oferim încrederea noastră lui Sergiu Caplea pentru că eu, personal văd în el un tânăr de nădejde, dornic să acumuleze capital politic, cu o viziune largă, cu spirit antreprenorial dar mai ales social, un om hotărât pe care PSD-ul se poate baza în acțiunile de perspectivă. Știu ce spun pentru că, la rândul meu, am ocupat această funcție, nu uit niciodată că am pornit de jos în acest partid, nu am ars etape în devenirea mea politică și consider că am „miros“ în privința potențialului tinerilor care bat la ușa acestui partid“.

Prospătul președinte interimar al TSD Caraș-Severin, Sergiu Caplea, a enumerat pentru Reper 24 câteva din obiectivele pe care și le va prioritiza odată cu alegerea în această funcție: „ în primul rând vreau să fac cunoscută organizația TSD și mesajul nostru în tot județul Caraș-Severin și nu doar în județ. Tototdată îmi doresc să consolidez organizațiile din fiecare localitate a județului și să venim în întâmpinarea tinerilor, nu doar prin vorbe, ci să le ascultăm doleanțele. Vreau să îmi creez în perioada următoarelor săptămâni o echipă în jurul meu, după care vom lua la pas județul, de la organizațiile de municipii, la cele de orașe și comune, iar după această etapă vom trece la acțiune. Sunt sigur că împreună cu colegii din județ vom iniția și vom pune în practică proiecte frumoase, pentru că am fost și sunt un om dedicat binelui“.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Jupanu

  Asta parca era cu Felipe Gonzales ( Filipescu) la comunisti …participa la alegeri la primar…
  Politichia pacii…vai s-amar !

  Raspunde
 2. Ovidiu

  In 2016 a fost al PSRO
  In 2017 PRO ROMANIA
  Acum 2018 presedinte tineret PSD
  Cat de sec a ajuns acest partid? Nu mai are un tanar de valoare cu vechime de cativa ani in partid??????
  De fapt, abia de acum vedem ca in PSD nu mai intra si nu mai au oameni de valoare,

  Raspunde
 3. Rusmir Ionel

  Calitatea elementara a fiecaruia dintre noi este , calitatea de a fi OM . Sant situatii nenumarate cand procuram un puiet , il presadim si nu ii prieste , chiar si in al doilea loc presagindu-l. Dar si cind ii nimerim locul sant sanse sa ne multumeasca pe vesnicie prin ,,roadele” ce ni le ofera drept rasplata.De ce multi dintre noi tratam pe altii cu asprime asa cum ar trebuii se fim exicenti in primul rand cu noi insine .SUCCES TINERE .

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei