Tu ce-ai face cu 10.000 de lei? Un sondaj recent a scos la iveală pe ce-ar „arunca” bănățenii o astfel de sumă!

modelmic

 

Un sondaj realizat de Provident Financial România a scos la iveală cele mai îndârjite dorințe ale bănățenilor pe care, cei cărora le-ar pica în mână o sumă de 10.000 de lei n-ar mai sta pe gânduri să le îndeplinească.

 

Studiul arată că locuitorii din Banat au în minte trei investiții de care s-ar apuca fără a sta pe gânduri dacă le-ar pica din cer câteva mii de lei. O treime dintre aceștia și-ar renova locuința, o alta și-ar achita credite, iar o a treia parte din ei ar pune banii deoparte ca să-i aibă la nevoie.

Cu toate acestea, un sfert dintre bănățeni sunt de părere că în condițiile economice actuale, nu ar reuși niciodată să pună de-o parte 10.000 de lei pentru a-și satisface aceste nevoi.

Pe lângă cele trei direcții spre care s-a îndreptat marea partea a bănățenilor, studiul a mai scos în evidență o serie de dorințe care mai așteaptă doar fondurile necesare pentru a putea fi îndeplinite.

Mai exact, smartphone-ul este cea mai importantă achiziție din ultimul an pentru 20 la sută dintre respondenți, urmat de aparatele electrocasnice, 14,4 la sută, de laptop, 13,2 la sută și de mașină, 11,5 la sută.

Alexandra JURCA

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Fane Trolau

    Ce fraieri, in loc sa-i joace la pariuri pe o cota sigura de 2.00 ca sa-i dubleze, ei isi dau cu bormasina prin pereti sau platesc credite. Pai ce investitii is astea ? Adica de cand e platitu’ de datorii o investitie ?

    Sau hai, poate nu pariuri, dar macar o ruleta ceva, un poker, macar atat.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei