Pastila lui Nica: Tudorel şi cu Hans Klemm, iubire fără glorie sau Districtul 9

 

tudorel-klemm

Nea ` Tudorel a fost la prezicătoarea Urzica de la Ferentari și i-a spus ea, prezicătoarea, că e musai să se vadă cu dirigintele de șantier de la Romanica, Hans Klemm, altfel se alterează bunele noastre relaţii de amiciţie cu americanski, aşa că ambasadorul, guvernatorul de facto, sau cum dracului s-o numi americanul, a ieşit în faţa camerelor de dat în vederi şi a zis, taman cu guriţa lui de diplomat, că întâlnirea cu moldoveanul nostru a fost „fructuoasă și completă“ ! ….

Ce o fi înţeles ambasadorul prin fructuos şi complet rămâne de văzut, dilema mare constă în ce a înţeles Tudorel Toader din tot monologul americanului, că, mă gândesc şi eu la fel ca tot românul, e foarte posibil ca discuţia avută să fi fost un monolog, nicidecum un dialog , rămâne de văzut, dar dacă discuţiile avute au fost într-un spirit de cooperare, cum spune Klemm, atunci e bine…..

Gura lumii vorbeşte că în timpul discuţiilor dintre cei doi, Luluţa Kovesi făcea mătănii în faţa oglinzii şi se ruga cu foc la icoana prezidentului meu neamţ, să-i dea gândul bun, ăla de rămânere în funcţie, măcar vreo doişpe ani de acum încolo, măcar atât !…. Dar, matale, musiu Klemm, ce doreşti , că doar şi în state procurorul general e numit de Senatul American, până la urmă asta dorim şi noi, să vă copiem, să vă călcăm pe urme, nu degeaba v-am aşteptat fo ` 50 de anişori şi voi, ingraţilor, nu aţi venit ! La urma urmei, avea cine să ne dădăcească şi să ne fure, păi dacă nu te ciordeşte fratele tău mai mare de la Răsărit, atunci cine să te fure ? Iar voi aţi venit cam aşa cum faceţi de jumătate de veac prin Orient, veniţi , implementaţi democraţia (mamă, ce clişeu ! ), luaţi ce e bun şi după falimentul regulamentar al statului pe care , cu mărinimie îl ajutaţi, vă căraţi acasă !….

Alooo, domnule Klemm, nu e corect ca Inspecţia Judiciară să treacă la CSM, sau doreşte Congresul American să o treacă în subordinea ăstora de la mediu ? Să se ocupe de avizarea împuşcării urşilor noştri carpatini şi de programarea la coafor a ministresei Graţiela Gavrilescu…. Apropos, adevărăciune ministresa asta, cunoaşte totul da` nu ştie nimic !….

În rest, nimic nou în Districtul 9, tot ce e SF se potriveşte de minune la noi, Viorică Ponta îşi face partid nou cu doctrina de semi stânga spre semi dreapta, probabil că nici el nu ştie exact toate detaliile, e obligatoriu ca doctrina să îi vină prin poştă de la servicii, până atunci expectativa e e obligatorie….

Vrea PSD-ul să înfiinţeze Garda Civilă, altă găselniţă pentru distrugerea cu bună ştiinţă a Poliţiei Romane, că de la plecarea din sistem a miilor de poliţişti, tanti Carmen Dan dă din colţ în colţ, s-a ars cu ciorbă, acum suflă şi în iaurt…..

Şi nenea Liviu vrea familie tradiţională, soţul Vasile să se pupe cu soţia lui, Gheorghe, iar progeniturile să fie trans-sexuale …

Vă pup brusc !

 

Adi NICA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei