Uite directorul, nu e directorul! Dănilă Miloș, detașat în Giurgiu!

milos

Uite directorul, nu e directorul! Cam asta se întâmplă în aceste zile, nu doar la spitalele din Reșița și din Caransebeș, ci și la Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin.

După ce în urmă cu câteva ore, reprezentanții DSP Caraș-Severin anunțau că la conducerea instituției revine juristul Dănilă Miloș, după interimatul de aproximativ cinci săptămâni al doctorului Romeo Dumitrescu, aflăm acum că „proaspătul” director a fost deja detașat în Giurgiu.

Directorul executiv al DSP Caraș-Severin, jr. Dănilă Miloș, a fost detașat pe funcția publică de conducere în calitate de director executiv la DSP Giurgiu. Domnia sa trebuie să ocupe această funcție începând de mâine, 20.05.2020, potrivit referatului de stat al Secretarului de stat Horațiu Moldovan, aprobat de către conducerea Ministerului Sănătății cu nr. NT 2587/18.05.2020. detașarea se produce în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare”, se arată în comunicatul Compartimentului de Comunicare al DSP Caraș-Severin.

Și asta în condițiile în care printr-un alt comunicat al DSP-ului eram anunțați, cu câteva ore înainte, că potrivit unui ordin al ministrului Nelu Tătaru, emis în data de 18.05.2020, Dănilă Miloș revine la conducerea DSP Caraș-Severin începând cu data da 15.05.2020, odată cu încetarea stării de urgență. De precizat însă, că instituția a fost condusă până ieri de Romeo Dumitrescu, care anunța  că decizia de a face un pas în spate i-ar aparține și că luni, 18.05.2020 și-a depus mandatul în fața prefectului Cristian Gâfu.

Pentru moment, reprezentanții DSP anunță că nu știu cine va conduce de mâine instituția.

Citește și Revine în fruntea DSP Dănilă Miloș, după depunerea mandatului de către dr Dumitrescu

Citește și Un pas înapoi, cu fruntea sus! „Mi-am îndeplinit misiunea“ – afirmă doctorul Romeo Dumitrescu

 

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

 1. nely

  Exact ce am spus ieri. Daca ,,patronul nu te vrea si tu nu pleci te transfera in liga 2. Pai da.. fiecare din partid trebuie sa prinda macar doua zile de sefie undeva. Cat sta Waldemar? Sau el cu primaru sunt tartorii care hotarasc?
  Romania tara tuturor posibilitatilor. Nu S.U.A. Romanica noastra cu bravii ei conducatori. Da de ce au toti astia de la ,,butoane” ochii bulbucati,gusa,falci si ceafa groasa? O fii vreo gena de conducatori sau de rasa ariana? Maine cada-mi spun astia ca pica un meteorit ii cred. Ca se poate.

  Raspunde
 2. nely

  Cateva citate celebre
  „Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice.” — George Orwell
  „Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice.” — Esop
  „Politicienii sunt oamenii care, atunci când văd luminiţa de la capătul tunelului, aleargă şi mai cumpără tunel.” — John Quinton
  „Românilor, nu vă mai alegeţi conducatori care nu-şi iubesc ţara!” — Petre Țuțea
  Si nu in ultimul rand:
  „Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei.” — Mihai Eminescu

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei