Un bărbat din Bocșa a fost prins cu 6 cartușe de vânătoare după ce a aruncat arma în Bârzava

modelmic

Un bărbat din Bocșa a fost prins în flagrant de polițiștii de la Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în cursul nopții, la ora 01.40, având asupra lui 6 cartușe de vânătoare.

Bărbatul de 43 de ani s-a speriat când i-a văzut pe polițiști în toiul nopții și a aruncat în râul Bârzava o geantă pe care o avea la el și despre care le-ar fi spus mai apoi oamenilor legii că ar conține o armă de vânătoare confecționată artizanal.

Panicat, bărbatul a vrut să fugă. Pentru a-l reține, polițiștii l-au somat și a fost executat un foc de armă în plan vertical.

În prezent se fac căutări în zona în care a fost aruncată arma de vânătoare, polițiștii având sprijinul lucrătorilor I.S.U. Caraș-Severin.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    polițiștii l-au somat și a fost executat un foc de armă în plan vertical

    Şi aşa au rămas 5 cartuşe de “vânătoare”, cele din fotografie.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei