„Un bărbat și mai multe femei”, într-o comedie savuroasă pe scena Teatrului de Vest din Reșița

 

modelmic (1)

Teatrul de Vest Reșița  și Teatrul de Artă Deva vă invită sâmbătă, 5 octombrie 2019, de la ora 19:00 la spectacolul „Un bărbat și mai multe femei” de Leonid Zorin.

„Ce se întâmplă când monotonia bate la ușa unei căsnicii, ce se întâmplă când suspiciunea de infidelitate se strecoară în aceeași căsnicie ? Am putea să credem că o dramă e pe cale să se nască, mai ales când birocrația intră și ea în joc, cerând o adeverință buclucașă. Când toate acestea se întâmplă în visul celui cu musca pe căciulă, drama se transformă într-o neașteptată și spumoasă comedie, o comedie în care ne-am putea recunoaște câțiva dintre noi, o comedie care ne amintește de realitatea noastră socială și care, totodată, prin finalul neașteptat ne face să medităm mai mult asupra gândurilor și faptelor noastre!!! Vă invităm la spectacolul UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI ca să puteți pătrunde în viața și în visul lui Arcadii Semionovici Garunskii- vis care ar putea să fie ale oricăruia dintre noi...”, spune Eugen Pădureanu.

Un barbat si mai multe femei-57

Din distribuție fac parte: Roxana Olșanschi, Andreea Pascu, Eugen Pădureanu
Un spectacol de Eugen Pădureanu.

afis un barbat bun de print 2(1)

Diana RADU

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei