Un BMW a rupt gardul Universității din Reșița și s-a oprit într-un stâlp!

modelmic

Impact violent al unui BMW seria 5 cu un stâlp de electricitate în fața Universității Eftimie Murgu din Reșița în această duminică, la orele prânzului.

Un accident de circulație care putea avea urmări grave s-a soldat doar cu o avarie serioasă a puternicului automobilul BMW și cu sperietura puternică de care au avut parte șoferul în vârstă de doar 19 ani și pasagerul din dreapta. Din declarațiile martorilor, BMW-ul benzinar, cu o cilindree de 3.000 cmc, venea „glonț“ pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din municipiul Reșița, din direcția Colegiului Traian Lalescu spre Centrul Civic al orașului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157673618237066″]

După ce a trecut de Blocul Băncii, în virajul de la Universitate, șoferul BMW-ului a observat parcat în zona stației UEM un alt autovehicul, marca Ford Mondeo, cu numere de Austria, pe care l-a evitat în ultimul moment. Manevra bruscă a făcut ca bolidul să intre în derapaj, impactul cu gardul din fața universității și ulterior cu stâlpul fiind iminent.

Din fericire nicio persoană nu a suferit răni grave, dar ambulanța a transportat persoanele din BMW la Unitatea de Primiri Urgențe din Reșița pentru a investiga starea acestora.

Reper 24 face un apel la conducătorii auto aflați în trafic pentru a conduce prudent, lipsit de riscuri deoarece darul cel mai sfânt primit în dar, Viața are Prioritate în fața oricăror altor lucruri ce ni se par prioritare!

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

17 Comentarii

 1. GGii

  Daca tot incepe scoala, poate isi mai aminteste politia din Resita si de restrictia de 40 de la lic. Traian Lalescu.
  Oare acest BMW circula cu viteza legala in zona?
  Nu ar fi rau sa mai puna cate un radar din cand in cand in zona.
  Nu de alta, dar ne-am saturat de cocalarii care “te grabesc” din spate pentru ca tu circuli legal.

  Raspunde
 2. eu

  moralistul asta de mos nu a incalcat legea ? de ce a parcat in statia de autobuz ? nu -l scuz pe teribilistul cu BMW , dar daca moralistul nu parca aiurea nu se intampla accidentul

  Raspunde
 3. Drujba Ioan

  De mâine la bicicleta prostul cu BMW, va cumpărați BMW și va credeți zmei , voi stați toți prin apartamente cu 2 camere sau în chirie da va dați ai dracul de rotunzi!

  Raspunde
 4. gigel

  Normal,pt ca li se permite. Organele MI stau la panda la 61 km/h, nu au grija Bmwurilor sau a smecherilor de Franta, Spania,etc. Sunt curios,in spatele Facultatii cate actiuni de Rutiera s-au facut si cate permise s-au luat pt trecerea Pod IGOR catre spatele facultatii…

  Raspunde
  1. silviu

   Alex , o tamponare usoara datorata neatentiei .Tot datorita neatentiei putea urca pe trotuar unde erau 2 cetateni . In afara de asta toti vb de cocalar , dar de mosul care a parcat in statia de autobuz liniste deplina .

  2. Alex

   da asa e, nici mosu nu a parcat corect dar din ce am inteles a fost martor si daca politia considera din cele declarate de el ca a parcat neregulamentar probabil si-a luat si el amenda… dar subiectul principal era cel cu bmw (masina nu conteaza, putea sa fie orice marca) nu a respectat viteza regulamentara si s-a intamplat ce s-a intamplat.

 5. Vichy

  Vorbiti discutii. Ce treaba avea BMW-ul cu acel Ford Mondeo care era parcat in statia de autobuz? Statia de autobuz are refugiu, nu se afla pe prima bandă a carosabilului (ca de exemplu in statia de autobuz de la facultate pe partea catre Govandari). Nu conteaza cine e parcat in statia de autobuz de la Blocul 800. Acel BMW a venit cu viteza excesiva din curba de la blocul bancii si nu s-a mai putut redresa. Daca era autobuzul in statie, dadea vina pe autobuz ca stationa acolo? Cei care nu cunosc zona vorbesc degeaba. Daca acel Ford era parcat regulamentar sau nu este alta discutie care il priveste doar pe soferul care a parcat acolo, deoarece el nu bloca traficul pe benzile de sens inspre centru. Sa nu mai vorbim inaite de a ajunge la acel Ford sunt si doua locuri de taxi. Ce facea soferul BMW-ului daca erau parcate acolo? Viteza si lipsa de experienta si-au spus cuvantul.

  Raspunde
 6. Vichy

  Vorbiti discutii. Ce treaba avea BMW-ul cu acel Ford Mondeo care era parcat in statia de autobuz? Statia de autobuz are refugiu, nu se afla pe prima bandă a carosabilului (ca de exemplu in statia de autobuz de la facultate pe partea catre Govandari). Nu conteaza cine e parcat in statia de autobuz de la Blocul 800. Acel BMW a venit cu viteza excesiva din curba de la blocul bancii si nu s-a mai putut redresa. Daca era autobuzul in statie, dadea vina pe autobuz ca stationa acolo? Cei care nu cunosc zona vorbesc degeaba. Daca acel Ford era parcat regulamentar sau nu este alta discutie care il priveste doar pe soferul care a parcat acolo, deoarece el nu bloca traficul pe benzile de sens inspre centru. Sa nu mai vorbim ca inainte de a ajunge la acel Ford sunt si doua locuri de taxi. Ce facea soferul BMW-ului daca erau parcate acolo? Viteza si lipsa de experienta si-au spus cuvantul.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei