Un cărășean de 27 de ani, reținut de polițiștii pe care chiar el i-a chemat!

modelmic

Un tânăr de 27 de ani din Oțelu Roșu a cerut ieri ajutorul polițiștilor după ce a fost lovit cu un topor de un alt bărbat. În urma verificărilor, oamenii legii au avut însă parte de o surpriză: au aflat că tânărul fusese într-adevăr lovit peste mână cu un topor de un bărbat de 83 de ani, dar totul s-a petrecut după ce primul a pătruns fără drept pe proprietatea bătrânului și a încercat să obțină o sumă de bani de la acesta amenințându-l. Tânărul a fost reținut.

„În data de 26.08 2018, ora 16.52, Poliția orașului Oțelu Roșu a fost sesizată de către o persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de  lovire sau alte violențe pe raza localității.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că apelantul a fost lovit peste mână cu un topor, de către o persoană de sex masculin în vârstă de 83 de ani, pe proprietatea acestuia, unde apelantul a pătruns fără drept cu intenția de a determina proprietarul, sub amenințări, să îi dea o sumă de bani”, explică reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În urma probării activității infracționale a apelantului, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

foto: dbonline.ro

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei