UPDATE: Peste 150 de persoane, angrenate în căutarea cărășeanului de 91 de ani, dispărut fără urmă de o lună de zile!

 

modelmic

 

UPDATE: Polițiștii cărășeni continuă mâine căutările bărbatului dispărut în urmă cu o lună din localitatea Mâtnicu Mare.

Bărbatul, de 91 de ani, ar fi plecat în data de 23.03.2019. În zilele de după dispariția bărbatului au fost organizate mai multe activități de căutare, în mod repetat, la care au participat între 5 și 30 persoane, atât din cadrul ministerului cât și săteni. A fost folosit atât câinele de urmă al inspectoratului cât și un câine specializat în căutarea cadavrelor. Din păcate, fără rezultat”, reamintește purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

Mâine dimineață, începând cu ora 09:30, va fi organizată o căutare pe o arie mult mai vastă. Vor participa peste 150 de persoane, polițiști, jandarmi, pompieri, pădurari, vânători, săteni, precum și membrii unei asociații de voluntari specializați în căutări în zone montane.

………………………………………………………………….

9 aprilie: Un cărășean în vârstă de 91 de ani din Mâtnicu Mare a dispărut fără urmă, fiind căutat cu disperare deja de peste două săptămâni de familie și prieteni. Polițiștii l-au căutat și ei pe bărbat zile întregi, periind întreaga zonă inclusiv cu câini de urmă, dar fără nici un rezultat.

Dispariția bărbatului a fost anunțată de familie pe data de 24 martie, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Adrian Jurjica:

„Am fost sesizați în data de 24 martie, la ora 10:00, prin 112, că în 23 martie la ora 11:00, bărbatul de 91 de ani a plecat de la domiciliu să își vadă pământul pe care îl are în zonă și nu s-a mai întors. S-au făcut cercetări în zonă timp de două săptămâni. Zilnic, echipe de până la 18 polițiști au fost pe teren, inclusiv cu câini de urmă. S-a solicitat și punerea în urmărire la nivel național și în județele limitrofe”.

Toate căutările au fost însă în van, nu s-a găsit niciun indiciu cu privire la soarta bărbatului.

Familia, disperată, a lansat și un apel pe Facebook, sperând că cineva l-ar putea recunoaște pe bărbat și oferii informații cu privire la ce s-a întâmplat cu acesta

Dimitrie Stan (Uica Titi) din Mâtnicul Mare, județul Caraș-Severin, pur și simplu a dispărut. Avea sau are (?) 91 de ani, a plecat pe jos spre un pământ al lui, cu niște unelte de lucru pe umăr, ca orice țăran, să facă curat și să pregătească terenul pentru viitoarele lucrări. Nu era încă senil să uite ce face, nici cu Alzheimer, se ținea binișor pe picioare și chiar lucra ce mai putea.Tot sâmbătă, 23 martie, în jurul orei 14:30 s-a și întâlnit cu un cunoscut din sat care mergea cu tractorul la arat și cu care a vorbit, era lucid, a glumit și și-a văzut de treabă. De aici, nu mai știm nimic. Pentru că acasă nu s-a mai întors”, scrie nepoata bărbatului.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Foto: Facebook

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei